Terug naar bondage startpagina Terug naar de bondage startpagina
Handboeien en enkelboeien (voetboeien) voor bdsm bondage spel

Bondage
wereld

Kettingen en hang sloten voor bdsm bondage spel.

bdsm bondage art hangend aan plafond Wie naar echte bondage hunkert heeft een sleutel in handen voor langdurige passionele passie en pret. In de immobilisatie die bij een goede bondage hoort kan je jezelf helemaal laten gaan en hoef je aan niets meer te denken. Je geeft alle verantwoordelijkheid van wat er met je gaat gebeuren uit handen en dat voelt heel bevrijdend. In het dagelijkse leven moet je voortdurend beslissingen nemen en ben je verantwoordelijk voor jezelf en voor anderen. Hier niets van dit alles, je bent vrij. Dat klinkt tegengesteld aan het feit dat je lichaam vastgelegd wordt, maar het is je geest die er vrij door wordt. Het spreekt voor zich dat dit alleen maar kan uitgevoerd worden bij iemand die je helemaal kan vertrouwen, anders lukt het niet zo best om jezelf eraan over te geven en kan je niet de juiste gemoedstoestand bereiken die je geest vrijmaakt. Je moet je kunnen overgeven aan de afwachtende spanning en het angstige verlangen naar de dingen die met je gaan gedaan worden, op die manier geniet je het meest. Dit maakt dat je je beter niet inlaat met iemand die je nog maar pas kent, het is veiliger om eerst een soort band op te bouwen en je 'meester' te leren kennen. Het zou jammer zijn als wat een mooie ervaring kan worden zou uitdraaien op iets heel onaangenaams.

Er zijn nogal wat gradaties en variaties in bondage. Zo heb je een lichte, ietwat symbolische bondage die vooral voor sfeervorming dient, van waaruit je samen leuke dingen kan gaan doen. Je hebt daarnaast een lichte bondage die je vastlegt en waardoor je jezelf niet meer kan verzetten tegen wat er met je gebeurt, als je dat al zou willen. Je hebt ook een zware bondage waarbij je lichaam vastgesnoerd wordt zodat je zo goed als niet meer kan bewegen en waardoor de erotische spanning in je lichaam vanzelf steeds maar groter wordt, tot ze zich met wat hulp van je partner explosief ontlaadt. Je hebt het kettingen en hangsloten werk waarbij je het dreigende metaal (met bijhorend metaalgeluid) op je lichaam voelt. Je kan bovendien aan allerlei constructies of meubilair vastgemaakt worden, enz... Zelf heb ik een zekere voorkeur voor bondagemateriaal dat achteraf geen sporen nalaat en dat op zich ook geen pijn doet, maar dat resoluut je bewegingsvrijheid wegneemt. Ook vind ik het belangrijk dat je jezelf met enige moeite zou kunnen bevrijden als dat nodig mocht zijn. Alhoewel je dat aan de bondagekwaliteit niet zal merken.

Hierna laat ik je een groot aantal bondagevariaties zien, ingedeeld in categorieën. Dat doe ik om je een idee te geven van wat er in de bondagewereld allemaal mogelijk is. Het zal je vast wel plezier bezorgen om erin rond te kijken en het zal je opwinding vergroten. Het maakt het gesprek ook gemakkelijker als we elkaar mochten ontmoeten, je kan dan al zeggen wat je het meest opgewonden heeft en waar je naar verlangt.Variaties in bondage, 'boeiende' BDSM :bdsm bondage art, design bondage

Bondage Art of ’Design’ Bondage, voor sfeervorming en verleiding toont het kunstige en romantische element van bdsm.

Lees meer...
bdsm bondage met blinddoek

De blinddoek is een belangrijk element in bondage en het bdsm spel. Als je niet kan zien zal je beter voelen. Je wordt gedwongen om je gevoelszenuwen een belangrijker plaats te laten innemen. De spanning en opwinding nemen toe door het onverwachte en onvoorspelbare. Het is een sensueel en goedkoop (als je geen kunstzinnige maskers gebruikt) bdsm accessoire dat de erotiek beleving snel op een hoger niveau brengt.

Lees meer...

Gedeeltelijk nog in opbouw.bdsm bondage art, design bondage

Kunstzinnige en inventieve bondage voor bdsm slavinnen in opleiding. Oefeningen in onderdanigheid en onderwerping op de weg naar het hogere doel van oprechte slavin.

Lees meer...bdsm bondage art, design bondage

BDSM bondage van slavinnen door Meester. Onderdanigheid en onderwerping op de weg naar het hogere doel van nederige slavin.

Lees meer...

Verder nog in opbouw:
Collar bondage
Handboeien
Lichte bondage
Zware bondage
Andreaskruis
Bondage met kettingen
Bondage met metaal
Bondage animatie
...