Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Naar
Submissie
   Naar
Bondage
   Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Stuur
bericht
Lectori salutem
BDSM_infopagina_01


BDSM erotiek en seks infopagina


Er kunnen heel wat redenen zijn waarom je een bdsm contact zoekt met een goede Meester. Hieronder staan er enkele. Jouw eigen redenen staan er misschien niet bij maar laat dat je niet tegenhouden om een berichtje te sturen want bdsm kan veel kanten uit.
 • Je voelt je aangetrokken tot bdsm maar durft de stap niet te zetten:

  Een ’soft’ bdsm start nemen is dan de beste optie. Je leert het spel erdoor op een gedoseerde manier kennen. Soft-bdsm is geen minderwaardige vorm van bdsm en er zitten verrassend vaak dominante en submissieve elementen in het meer ’gewone’ seksleven.
  Lees meer...

 • Je bent een volledig nietig subject, voorbestemd tot slavernij:

  Je bent een volledig nietig subject en vindt het vanzelfsprekend dat je geen wensen of verwachtingen hebt. Onderdanigheid, en dan de echt absolute vorm...
  Lees meer...

 • Harde bdsm (in opbouw).

 • Verplichte masturbatie:

  Je moet niet denken dat ik zomaar direct met je kan beginnen, ik heb nog wel wat anders te doen. Ga daar maar wat opzij staan zodat je niet in de weg loopt. Je moet wel je broek losmaken zodat je je hand er gemakkelijk in kan laten glijden want...
  Lees meer...

 • Verboden verlangens - (je lijdt aan tomeloze geilheid...) (in opbouw).

 • Nieuwsgierig maar verlegen (in opbouw).

 • Erotische massage tussenstop:

  Een massage past soms bij een bdsm contact als voorbereiding op een zwaardere belasting van je lichaam of als een eerste kennismaking, ofwel als een beloning of afronding van een bdsm ontmoeting.
  Lees meer...
Over deze website:

In de website kan je twee delen onderscheiden. Het eerste deel heeft vooral de bedoeling om goede persoonlijke bdsm contacten op te bouwen, je kan het een datingsite noemen * . Hier kan je informatie en inzichten vinden die aangeven met wie je te maken hebt, wie er achter deze website zit, en of je samen met hem dit ’boeiende’ onderwerp verder zou willen exploreren. Het gaat wel om een niet-commerciële opzet, alles is en blijft gratis.

bdsm blinddoek Het tweede deel is entertainment en duiding en is vooral visueel opgebouwd. Hier krijg je foto en video materiaal dat bdsm langs verschillende kanten belicht. Het is een mooie verzameling aan het worden waar je lang plezier aan kan beleven. De bedoeling hiervan is om ontspanning en opwinding te geven aan wie in deze vorm van erotiekbeleving geïnteresseerd is. De personen die erin voorkomen zijn allemaal professionelen die volgens goede afspraken samenwerken in een veilige studio omgeving en die begeleid worden door een team dat voor de kwaliteit instaat.

Een raakpunt tussen de twee delen van de website is dat je door het bekijken van het grote aantal visuele voorbeelden al goed zal kunnen aangeven wat je het meest aanspreekt als het tot een contact komt.
Tijdens de opbouw van de website wisselt de aanvulling tussen deze twee onderdelen. Dat hangt van allerlei dingen af, inspiratie, tijd hebben, beschikbaarheid materiaal, belangstelling... Op het ene moment krijgt het eerste deel wat meer aandacht en later gaat alle aandacht dan weer naar de aanvulling van deel twee.

Omdat de website in opbouw is zijn alle onderdelen nog lang niet opgevuld en loopt alles nog wat door elkaar. Je kan dit voor jezelf als een soort ontdekkingstocht zien. Wandel er in rond en laat je fantasie de vrije loop. Een bezoekje is vrijblijvend, het is gratis en blijft gratis.
Een selectie uit Daan's BDSM ideeën:

bdsm contact Een BDSM contact is altijd prachtig en bevredigend, beide partijen kunnen er veel voldoening uit halen. Het is een passionele vorm van liefdebeleving en een win situatie voor beiden. Een verlangende Sub kan zich volledig overleveren aan haar correcte Dom omdat ze weet dat haar Dom in deze setting van haar houdt en het beste met haar voorheeft. Ze weet dat Hij voor haar zal zorgen en haar zonder terughoudendheid geven waar ze naar verlangt en wat ze nodig heeft. Hij zal haar in goede conditie houden en haar fysiek en mentaal liefdevol beheersen zodat ze gedurende hun contact al haar gedachten kan loslaten en haar drukkende verantwoordelijkheden kan laten vallen. De overgave is een ultieme vorm van passie en lust en in feite een grote bevrijding.
Een goede Dom krijgt een intense voldoening door het volledig bevredigen van zijn Sub. Hij voelt wat zij nodig heeft en waardoor zij zich beter voelt. Hij zoekt en gebruikt alles wat haar het meest in hogere sferen brengt en wat Hem zelf daarbij genot bezorgt.
Een goed BDSM contact is een werkwoord en je krijgt het niet van de ene dag op de andere, er is een voldoende grondige kennismaking nodig en een opbouw van wederzijds vertrouwen. De Sub moet zeker zijn dat haar Dom gezond is naar lichaam en geest en de Dom moet weten dat zijn Sub geen ééndags bevlieging heeft en niet in paniek slaat bij dominantie. Ook is het goed dat beiden weet hebben van eventuele onderliggende verborgen trauma’s die door een BDSM spel naar boven kunnen gebracht worden. Die kunnen positieve gevolgen hebben, maar als het onverwacht zou gebeuren kan het tot misverstanden leiden.
bdsm spel Het BDSM spel is heerlijk en je kan er al je fantasie in uitleven. Als Sub kan je zonder schroom aangeven waar je naar verlangt. Een Dom kan Zijn kennis en vaardigheden aanwenden om voor de Sub en voor Hemzelf er het maximum uit te halen. Er zijn veel variaties waarmee je samen kunt experimenteren.
Je kan het verbaal houden en je Sub de dominantie en vernederingen geven die haar doen trillen van spanning, verlangen en onderwerping. Je kan dat samen in intimiteit doen of je kan je Sub domineren en vernederen in het bijzijn van geselecteerde anderen om de spanning en het onderworpen gevoel voor haar nog te versterken.
Je kan als Dom je Sub als je geliefde huisdiertje behandelen waarbij je haar plaats toewijst en haar leert hoe ze zich braaf en proper kan gedragen en haar Meester dienen. Die opleiding kan inspanningen vergen maar wordt steeds gevolgd door beloningen bij goed gevolg.
Je kan als Dom je Sub tot seksslavin maken waardoor ze steeds klaar moet staan en zich moet aanbieden zoals haar Dom het wenst en die Hem het meest plezier doen en het meest opwinden. Je kan je Sub leren om haar Dom te bevredigen op de manier zoals Hij het wenst en haar dwingen om de dingen te doen die Hij wenst zodat ze daar de zin van haar bestaan in vindt.
Ondeugende en hardleerse Sub’s verdienen slaag. Een reden is snel gevonden. Niet met twee woorden spreken, de blik niet naar de grond richten, zich niet snel genoeg aanbieden, ongehoorzaam zijn… Dat vraagt allemaal om strenge terechtwijzing door slaag op de billen, vulva, borsten… Genade mag men daarbij niet kennen. Wie zijn Sub liefheeft spaart de roede niet, of hoe was dat spreekwoord nu weer?
bdsm bondage Eens je elkaar voldoende vertrouwt kan je je Sub vastbinden, daar zijn verschillende gradaties in. Een mooie bondage is een kunstvorm op zich, maar hier speelt vooral het totaal weerloos zijn en je volledig in de macht van de Dom bevinden. Ook het feit op zich van je helemaal niet meer te kunnen bewegen, zonder dat je Dom verder ook maar iets doet of dichtbij is, kan een Sub tot grote hoogten van erotisch genieten brengen. Eens de extase in deze vastgebonden toestand op gang begint te komen is er meestal geen omkeren aan en wordt je vanzelf onweerstaanbaar naar orgasmen geduwd. En als dat niet vanzelf komt dan zal je Dom daar wel een handje (of met iets anders) mee helpen...
Opdrachten geven geeft Sub’s ook een kick. Opdrachten die moeten uitgevoerd worden en waarover verslag moet uitgebracht worden dat een gepast gevolg krijgt.
Dan bestaan er bovendien ook nog ingewikkelde constructies waarbij de Sub om de tuin geleid wordt en niet weet wat of hoe met haar gaat gebeuren. Met een scherp voorwerp bedreigd worden en daaarna geblinddoekt met een ijsblokje bestreken worden ... gillen en krijsen gegarandeerd... Rechtszaken waarbij de misstappen van de Sub opgesomd worden, samen met de straf die erbij hoort en de meedogenloze uitvoering van die rechtvaardige straf...
bdsm folteren tepels en borsten Sommige Sub’s trachten naar de intense ervaringen die bij pijn en dominantie horen, als goede Dom moet je nadenken of je dat kan en wil geven. Voor een Sub is het een heel intense erotische ervaring om mee te surfen op golven van pijn die de erotische prikkels tot diep in het lichaam verspreiden en een soort trance veroorzaken met een versmald bewustzijn waarin men zich gedragen voelt, gevoed door de extatische pijn die de verdoving in stand houdt.
Het BDSM spel kan je spelen in verschillende omgevingen, dat spreek je onder elkaar af of je gebruikt het als verrassing. Je kan heel luxueuze en stijlvolle omgevingen opzoeken met een heerlijk decadent kantje of je kan voor het andere uiterste kiezen met donkere kelders of kerkers en industriële omgevingen...
Je kan enorm veel mooie en spannende passionele dingen met elkaar beleven eens dat je elkaar wat kent en vertrouwt, verwenningen die druipen van ongeremde geilheid en onversneden passie en lust. Het is echt niet moeilijk, als Dom heb je enkel het beste voor met je Sub, je houdt van haar want dat is de afspraak, zorgt voor haar en geeft haar wat ze nodig heeft, als Sub hou je van je Dom, je zou niet anders willen of kunnen, je bent onderworpen aan Hem en doet alles waarvan je weet dat het hem zal plezieren. En dan zal je van hem krijgen waar je naar verlangt en wat je nodig hebt, als een soort voedsel.
De aanloop naar een lichamelijk BDSM contact is ook best aangenaam. De momenten waarin je elkaar wat leert kennen en over alles praat. Je kan de fantasie de vrije loop laten, hebt samen lol en humor is in deze fase nooit ver weg.
Samengevat durf ik stellen dat een BDSM contact enorm veel voldoening geeft aan beide partijen. Het is een win-win situatie.

Eénmalige of langduriger contacten:

Kan altijd maar hoeft niet. Ik kan me voorstellen dat je uit nieuwsgierigheid iets wil uitproberen maar dat je daarna een andere weg wil inslaan. In dat geval kan een éénmalige ontmoeting voldoende voor je zijn. Of als we een onoverbrugbaar groot leeftijdsverschil zouden hebben kan een kort contact ook voldoende zijn. Alhoewel je natuurlijk altijd veel kan leren en door goede ervaringen een sprong vooruit kan nemen en het is leuk als je lef hebt en zin voor avontuur. Er staat in ieder geval nooit druk op en je komt en gaat wanneer je wil, je vrijheid is volledig (en dat geldt langs beide kanten). Dat staat natuurlijk los van onze tijdelijke overeenkomst waarbij je wel degelijk in een onderworpen rol zit en er een ander begrip van vrijheid aan de orde is.
Langs de andere kant wordt een bdsm contact gewoonlijk geleidelijk opgebouwd en zien we elkaar verschillende keren om tot een symbiose te komen waarbij we elkaar goed aanvoelen en ik ervaar wat het beste is om samen tot de grootste bevrediging van bdsm gevoelens te komen. Het is een boeiende en passionele weg met ook veel lol. Zo kan er zelfs een blijvende vriendschap ontstaan die een goede bdsm beleving als fundering heeft. Ik zoek daar niet echt naar en ga niet voor partnervorming maar houd het ook niet tegen want een oprechte vriendschap is uiteindelijk het mooiste wat bestaat nietwaar.

Meer over Meester Daan:

Levensgenieter en bdsm liefhebber, die met overgave en bekwaamheid de weg naar de bevrijdende subspace openstelt door fysieke en mentale dominantie. Ontwikkelde en gesofisticeerde late veertiger met aangenaam en stabiel karakter en een ruime en veelzijdige fantasie. Charmante gentleman met passie voor correcte dominantie van vrouwen in een overeengekomen setting. Houdt van het leven, van de mensen en van het BDSM spel in al zijn vormen. Evenwichtig gevormd door levenservaringen, ontspannen en met een gezond zelfvertrouwen. Positief ingesteld en sociaal van aard. Houdt ervan om vrouwen alle vormen van erotiek te laten beleven met nadruk op gedoseerde dominantie en fantasierijke belasting van het lichaam voor totale geestelijke en lichamelijke bevrediging.

Het is met veel plezier dat ik samen met een geïnteresseerde vrouw aftast wat ons samen het meest voldoening geeft en waar ze zelf het meest naar hunkert. Mijn grootste voldoening is dat ik haar kan sturen en haar de dagelijkse dingen even kan laten vergeten. Het is altijd in overleg en met respect voor de overeengekomen grenzen. De absolute grens ligt voor mij daar waar er gezondheids- veiligheids- of hygiëne risico's kunnen ontstaan (zowel fysiek als mentaal).

Discretie:
Je wil niet altijd dat anderen weten dat je een meester hebt omdat dit iets zeer persoonlijks is. Een persoonlijke ontdekkingstocht of een geheim verlangen of fantasie waar je geen inmenging of oordeel van je omgeving in wenst. Daarom is het gewenst dat je meester naar buiten toe een neutraal persoon is die zijn verantwoordelijkheden in de maatschappij opneemt en niet opvalt door uitschieters in gedrag of uiterlijk. Meester Daan kan door anderen aanzien worden als je persoonlijke coach of counselor, als een adviseur, leraar of boekhouder... In ieder geval als een heel gewoon en onopvallend persoon zoals je die op straat passeert zonder nog eens om te kijken.
* Mijn soulmate

De vrouw die zich aan het bdsm spel wil overgeven en met oprechte belangstelling een contact wenst op te bouwen en wil bekijken of het genoeg ’klikt’ om een voldoende niveau van wederzijds vertrouwen te bereiken, om op basis van vrijwilligheid en veiligheid bdsm te beleven.
De vrouw die de bevrijding wil van haar lusten en fantasieën, die misschien al lang hoopt van een empathische man te ontmoeten die niet oordeelt en die kan nemen en ook geven, waar ze zich onderworpen bij mag voelen.
Je bent op de juiste plaats als je nieuwsgierigheid gericht is om het in de praktijk mee te maken, als je bdsm voor jezelf ziet als een herbronning of als een noodzaak, als je hunkert naar de diepte van de bevrijdende subspace, als je echt geïnteresseerd bent...
Zoek echter geen contact als je enkel nieuwsgierig bent naar de persoon, een praatje wil maken, wat wil corresponderen zonder meer.

Veiligheid in bdsm

Dat je moet oppassen met contacten leggen via het internet zal je wel al weten. De dingen zijn niet altijd wat ze lijken.

Meer dan bij andere wegen van erotisch contact zoeken is aandacht voor veiligheid hier van belang. Het bdsm spel is enorm fijn en geeft aan beide kanten voldoening maar tegelijk is het ook een wat riskanter speelterrein. Het is niet goed om al direct alle controle uit handen te geven. Stel dat er een ongewenste agressiviteit bij je gelegenheidspartner naar boven komt of dat je een afwezigheid van empathie moet vaststellen of dat er een neiging tot psychopathie aanwezig is. Je merkt dat soms op voorhand door agressieve opstoten bij correspondenties, maar dikwijls merk je het niet tijdig op.

Psychopathie kan je zelf trouwens niet herkennen, daar zijn gespecialiseerde meetmethoden voor nodig. Je kan je daar alleen maar tegen beveiligen door zoveel mogelijk achtergrond informatie over je gelegenheidspartner te weten proberen komen en je nooit in situaties begeven waarin je geen uitweg meer hebt.

Maar laat je door dit alles niet tegenhouden want de meerderheid is ok en zijn rechtschapen passionele mensen, wees gewoon voorzichtig en niet gehaast bij het verkennen van het boeiende bdsm pad.

Wie het godsgeschenk van de passie bezit, wint aan jaren maar wordt nooit oud...


Laat je niet misleiden door het beeldmateriaal op mijn website, dat zijn geen dingen om zomaar na te doen. De foto's die je bv. ziet van hulpeloze vastgeketende vrouwen in smerige donkere kelders en verlaten vervallen fabrieksgebouwen zijn voor sfeeropbouw. Ze zijn genomen door bekende fotografen, kunstenaars en bekwaam in hun vak. De vrouwen zijn modellen waar ze gewoonlijk al lang mee samenwerken.

De bdsm films waarin vrouwen zwaar belast worden zijn ook al niet bedoeld om samen na te spelen. Het zijn films waar een producent zijn geld in gestopt heeft om eraan te verdienen. Ze zijn gemaakt door een regisseur met een filmploeg. Rond het gebeuren staat een heleboel volk opgesteld die alles in goede banen leiden. Eerst is er een ploeg gekomen om de plaats (studio) voor te bereiden en die de juiste sfeer te geven. Daarna hebben de mensen van de belichting en de cameraploeg uitgebreide testen gedaan om te zien wat het beste technisch resultaat geeft. Bij de opnames zelf hebben de make up mensen en de ondersteunende diensten een heleboel werk en moeten de (betaalde) acteurs hun best doen om het voorgestelde script na te spelen, omringd door de hele ploeg.

P.S.
Je moet de verzamelde erotiek die op deze website staat niet verwarren met de de huidige populaire cultuur van geweld en verdorvenheid die al te gemakkelijk tot verwrongen waarden leidt. De aparte waarde van bdsm wordt hier correct beleefd en wordt enkel op een positieve manier benaderd. Het is de bedoeling dat iedereen er in deze bdsmdating omgeving beter van wordt en haar kennis en ervaring vergroot (en voldoening vindt...).

Oost-Vlaamse BDSM vriendenkring - D.A.A.N.