Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Bdsm seks
informatie
   Naar
Bondage
   Naar
Submissie
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Stuur
mail

BDSM Lijfstraffen BDSM

(in opbouw...)
Misschien moet je voor jezelf erkennen dat lijfstraffen voor jou soms nodig en gepast zijn. Daar komen we samen na een tijdje wel achter.
Het is gewoonlijk niet zo dat je bij de eerste ontmoeting al een pak slaag nodig hebt, alles op zijn tijd. Misschien zijn er ook andere manieren om je discipline bij te brengen, wie weet. Dat is nu net het boeiende aan de ontmoeting.
Maar als je lijfstraf nodig hebt dan zal je die ook krijgen, zonder genade. Ik zeg het dikwijls genoeg hoe je je moet gedragen. Ik heb veel geduld en herhaal het voldoende keren. Maar als je hardleers bent en steeds maar dwarsligt en manifest ongehoorzaam bent dan zit er niets anders op dan sterkere middelen te gebruiken.
Ik heb veel keuze om je tot rede en gehoorzaamheid te brengen en kies die waar je het meest gevoelig voor bent, die je het snelst in onderdanigheid brengt. Dieper moet dat niet gaan, het is niet de bedoeling om je fysieke of mentale schade te berokkenen maar wel om je te laten voelen wie er de baas is en aan wie je ongenuanceerd en onvoorwaardelijk dient te gehoorzamen.
Door je met besliste hand en met de juiste middelen via een erotiserende gedoseerde pijn onder te dompelen in een bedwelmende roes, zal je het licht zien en dichter bij je ware gevoelens komen. Het zal tegelijk een geschenk voor je zijn. Je hebt trouwens geen keuze.
Je kan bovendien ook gestraft worden omdat ik daar gewoon zin in heb. Het is niet aan jou om te vragen waarom. Er zijn genoeg redenen, die in het heden, het verleden of in de toekomst kunnen liggen...

Op de volgende bladzijden staan een heleboel voorbeelden van lijfstraffen, uitgebeeld door modellen en actrices waarvan ik hoop dat ze met een soort ondeugend plezier meegewerkt hebben aan de opnames. Er zullen zeker acties tussenzitten waar je week in je benen van wordt (en vochtig tussenin...), dat zijn die welke het uitproberen waard zijn.
Zelf houd ik wel van handwerk. Met genoegen geef ik je klinkende platte kletsen op je blote billen om je discipline bij te brengen. Een opvoedende tik op je borsten kan hierbij ook nuttig zijn. Als het moet schrik ik er ook niet voor terug om je tussen je benen te slaan. Het kan hierbij wel aangewezen zijn om je wat vast te binden zodat je niet voortijdig aan de opleiding kan ontsnappen. Het is even op je tanden bijten.
Van handwerk kan je moe worden voordat het zijn doel bereikt heeft en daarom durf ik ook ander onderwijsmateriaal gebruiken. Van het rietje ben ik niet echt favoriet, ik houd niet van zichtbare schade, mijn esthetisch gevoel is daar te groot voor. Een strengenzweepje of flodder vind ik wel een fijn hulpmiddel, dat zal je kunnen ondervinden als het mocht nodig zijn. Een lange zweep vind ik niet ideaal, je moet daar te geconcentreerd mee bezig zijn om het goed en gedoseerd te doen.

Zie verderTestonderdeel: Billenkoek...

Testonderdeel: Spanking video’s

Testonderdeel: Opvoedende tik op de borsten...

Testonderdeel: Corrigerende oorveeg...

Testonderdeel: Tik tussen de benen...
lijfstraf tijdens bdsm training