Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Bdsm seks
informatie
   Naar
Submissie
   Naar
Bondage
   Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Stuur
bericht


Massage in bdsm sfeer.

Soms past een massage in een bdsm ontmoeting en dat om verschillende redenen:

Kennismaking via je lichaam.

Tenslotte kennen we elkaar niet. Dat is tenminste waarschijnlijk toch zo, tenzij we toevallig buren zouden zijn of zoiets. Als dat zo zou zijn dan hoef je niet te pannikeren, ik ben voor honderd procent discreet over je bijzondere belangstellingen en gevoeligheden. Over andere dingen trouwens ook. We kunnen maar best zo snel mogelijk van elkaar weten dat we heel gewone normale welopgevoede mensen zijn met respect voor anderen. Elkaar lichamelijk leren kennen is daarom belangrijk. Zo weet je snel dat ik een betrouwbaar man ben die weet wat te doen en waar te stoppen en ik leer over je dat je het meent en dat je geen schrik hebt om je te laten aanraken op alle manieren.

Als voorbereiding op een zwaardere belasting van je lichaam.

Zo maar ineens in een belastende submissieve rol gedwongen worden kan best opwindend en bevredigend zijn, maar er kunnen ook momenten zijn dat het beter past dat je lichaam erop voorbereid wordt. Dat kan met een stevige massage die je spieren losmaakt en je lichaam ontspant zodat je geen spierschade oploopt door verkramte spieren of vastzittende stresspunten. Dit soort massage lijkt meer op een sportmassage die je meer kracht geeft.

Als tussenstop om van de ene bdsm vorm naar een andere over te gaan.

Bdsm kent vele variŰteiten en onderdelen. Je kan een gehoorzame slavin zijn, een onderdanige sub, een ongehoorzame meid die straf verdient, een slechte leerling die moet gecorrigeerd, een adorerende sub die gekoesterd wordt, iemand die in de boeien moet, die slaag nodig heeft, die pijn en vernedering zal ondergaan, enz... Als verschillende van deze stijlen tijdens eenzelfde ontmoeting beleefd worden kan het nuttig zijn om tussenin een bezitterige maar gezonde massage in te lassen.

Als beloning en afronding van een bdsm ontmoeting.

Voordat we weer elkaars weg gaan zal je met beide voeten terug op de grond gebracht worden. Mocht je diep in een subspace gezeten hebben dan kom je daar niet zomaar van los. De gemoedstoestand die je tijdens een bdsm spel opgebouwd hebt zit nog in je. Je hebt de kans gekregen om een diepgewortelde passie van je te beleven en een nood van je lichaam en geest te beleven. En nu moet je terug naar die gewone banale wereld waar je je verantwoordelijkheden weer moet opnemen. Een massage waarvan je voelt dat je gewaardeert en gerespecteerd wordt helpt je om weer naar je gewone wereld te gaan. Je lichaam kan ook tekenen dragen van bondage of klemmen bv. en die verdwijnen sneller door een massage.

 

De massage

Sensuele rugmassage tijdens soft bdsm Voor de massage gebruik ik een fijne olie van de beste kwaliteit die je niet vettig maakt en na een tijd vanzelf lijkt te verdwijnen en die enkel je huid zachter gemaakt heeft en bovendien ook nog een aangename subtiele erotiserende geur achterlaat die alleen voor jou merkbaar is. Naargelang het doel van de massage gaat het zacht of stevig maar er is steeds een erotische basis.

Kennismaking en/of afronding:

Bij een zachte massage ga je eerst in buiklig en masseer ik je rug en schouderspieren met lange strijkingen over de spieren, afgewisseld door grijp- en kneedbewegingen die de spieren losmaken. Sensuele schoudermassage voor totale ontspanning Je nek en bovenste schouderspieren krijgen extra aandacht omdat zich daar spanning in kan opgehoopt hebben. Mocht ik daar een stressknoop vinden dan druk ik die langzaam los en dat kan een beetje pijn doen maar dat gaat snel over en die regio wordt nadien extra behandeld om verontreinigingen in de spier te verspreiden zodat die sneller kunnen afgevoerd worden. Je bovenste spieren neem ik wat steviger vast en kneed ik wat grondiger om resterende stressverhardingen en vermoeidheidsverhardingen losser te maken en weg te werken.
Om je helemaal te ontspannen geef ik een dwarse overlangs massage met gespreide vingers en maak ik daarna draaiende en duwende korte duimbewegingen langs je ruggengraat, van beneden tot helemaal bovenaan tot aan je haaraanzet. Ontspannende nekmassage als bdsm voorbereiding Bovendien neem ik je huid tussen duim en aaneengesloten vingers in een soort glijdende grijpbeweging om zo enkele keren van onder naar boven te wandelen. Om dit deel af te ronden vlinder ik met beide handen zacht over je rug.

Je onderrug krijgt ook de nodige aandacht, het is heel aangenaam en ontspannend als daar warmte opgewekt wordt die zich over de hele breedte kan verspreiden. Daar gebruik ik speciale technieken om die warmte op te wekken en te verspreiden.

Na je rug gaan we over naar je billen en je benen. Je billen en je hamstrings kunnen heel wat hebben en een stevige massage is gewenst. Strijken en kneden volgen elkaar op en maken de spieren los en ontspannen en de huid zacht en glad.

Sensuele onderrug massage Na de rugmassage ja ik je buikzijde masseren. Je schouders krijgen weer alle aandacht, maar nu ook je armen en handen. Je borsten worden zacht maar kordaat gemasseerd met draaiende bewegingen maar de tepel toe, die zelf ook zachtjes gemasseerd wordt. Het gaat verder naar beneden, zacht over je buik tot aan je benen en je onderbuik.
Je dijspieren krijgen de gebruikelijke verzorging met strijking, kneden met beide handen en overlangs losmaken. Daarna concentreer ik me op je onderbuik waar een massage in de liesstreek je aangename gevoelens geeft. Je schaamlippen masseer ik langs buiten en langs binnen door ze vast te nemen en te laten glijden en door ze zacht tussen duim en vingers te laten rollen. Intense onderrug en billen massage De binnenkant van je vagina masseer ik met enkele vingers in alle richtingen met wat extra aandacht voor je g-plek. Met de andere hand kan ik nu ook de omgeving van je clitoris gaan masseren om het aangename erotiserende gevoel op te voeren en daarbij moet je rustig blijven liggen. Klaarkomen is in principe verboden, maar je mag er altijd toestemming voor vragen. Dan zullen we nog zien.

Voorbereidend en/of helend:

Deze massage heeft ongeveer dezelfde indeling als de vorige maar de nadruk ligt meer op het opwekken dan op het ontspannen. Het lijkt meer op een sportmassage met een erotisch kantje dan op een relaxerende eromassage.

billen massage als bdsm rustpunt De spiertonus wordt door de massage opgevoerd en er wordt meer lichaamsenergie naar je spieren gevoerd zodat je tot meer in staat bent en meer weerstand hebt.

Het is een intense massage die je in je lichaam nog dagen kan voelen. Niet voorzichtig en zachtaardig deze keer maar stevig en diep. Natuurlijk met de goede olie maar niet alleen om beter over je te glijden maar ook om dieper in je spieren te kunnen doordringen. Het begint wel zacht om je lichaam te laten wennen maar het wordt snel steviger.
Erotische vagina massage bij bdsm submissie en dominantie De grepen worden krachtiger en je spieren worden gerokken en diep gekneed. Niet over hun grens want we willen geen schade maar het kan toch even pijn doen. Door kloppen met een holle hand en roffelen met de vingers op de spieren komen ze op spanning.
Je lichaam kan nu meer hebben en eventuele sporen van een passionele bdsm sessie zullen er sneller door verdwijnen.


Naar animated gif eromassage pagina  -  Naar top pagina  -  Naar massage video’s









Na een grondige massage mag je altijd een douche nemen. Het hangt er vanaf of we een stevige olie gebruikt hebben waardoor je er nu als een oliebol uitziet en waardoor je moeilijk op straat kan komen en die je kleren vettig maakt. Als we integendeel mijn fijne gesofisiceerde olie gebruikt hebben die na een korte tijd geraffineerd naar de achtergrond verdwijnt en enkel een subtiele erotiserende geur achterlaat dan neem je misschien liever geen douche om de sfeer langer rondom je te laten hangen. Het hangt een beetje af van waar je na de massage naartoe gaat. Of anderen met een gevoelige neus het zouden kunnen ruiken. In ieder geval zal je haar wassen zelden nodig zijn.

Naar animated gif eromassage pagina  -  Naar top pagina  -  Naar massage video’s








Sensuele erotische massages tijdens bdsm ontmoetingen:


Dwarse rugmassage bij bdsm ontmoeting





Stevige rugmassage bij bdsm ontmoeting





Lange rusgmassage bij bdsm





Billen en hamstring massage bij bdsm





Rug en billen massage als bdsm spinoff





Hamstring massage bij bdsm





Buikmassage als intermezzo bij bdsm





Diepe rugmassage als bdsm onderbreking





Stretchen van de benen als voorbereiding massage





Schoudermassage voor ontspanning bij bdsm ontmoeting





Lange rugmassage bij bdsm





Kietelende buikmassage bij bdsm voorbereiding





Billenmassage in buiklig voor bdsm





Borstenmassage bij bdsm voorbereiding





Erotische massage billen voor bdsm





Sensuele erotische massage van romp en billen in bdsm intro





Sensuele erotische massage van de billen, bdsm





Stevige erotische billenmassage in bdsm voorbereiding





Sensuele erotische massage van borsten en onderbuik als bdsm start





Voorbereiding erotische borsten massage bij bdsm





Erotische borstenmassage met penisgreep in bdsm voorbereiding





Sensuele erotische massage van borsten als bdsm intro





Sensuele erotische borsten massage met tasten naar penis in bdsm intro





Sensuele erotische borst en buikmassage als bdsm intro





Sensuele erotische borstmassage op bed bij bdsm





Erotische buik en dijbeenmassage als bdsm introductie





Intimiteit in sensuele erotische massage van borsten bij bdsm





Stevige erotische massage van borsten bij bdsm intro





Genieten van erotische borsten massage in intieme bdsm sfeer





Stevige dijbeen massage als bdsm intro





Sensuele erotische greep op borsten voor bdsm massage





Erotische onderbuik massage voor bdsm start





onderlichaam erotische massage in buiklig met vinger in vagina in bdsm dominantie





Sensuele erotische clitoris massage met penisgreep in bdsm sfeer





Massage van schaamlippen bij buiklig in bdsm dominantie en submissie





Vulva massage met benen omhoog in bdsm dominantie en submissie





Borstenmassage tijdens masturbatie en tasten naar penis in bdsm dominantie en submissie





Vulva en clitoris massage bij bdsm dominantie en submissie





Diepe g-spot massage bij bdsm dominantie en submissie





Borsten massage tijdens masturbatie in bdsm sfeer met dominantie en submissie





Borsten en clitoris massage tijdens penisgreep in bdsm sfeer





G-spot en clitoris massage bij bdsm dominantie en submissie





Intense clitoris en borsten massage bij bdsm dominantie en submissie





Aanwijzen ingang vagina voor bdsm submissie





Penetratie vagina tijdens massage bij bdsm submissie en dominantie



Naar animated gif eromassage pagina  -  Naar top pagina



Erotische massage video’s:

Erotische massage video’s om bij weg te dromen, die soft beginnen maar (soms snel) evolueren naar erotische verwenning met een ’Happy end’.











BDSM seksdating in kinky Vlaanderen met dominantie en submissie, vernedering en pijn, voor slavinnen in soft bdsm.