Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
      Een stevige penis gebruiken om lekker lang op te neuken

Hondjes houding waarbij je als vrouw initiatief neemt en actief neukt.

Je beleeft er veel plezier aan aan je zelf initiatief kan nemen en beweging kan sturen. Als je je energie kan uitleven en je eigen ritme bepalen. Als je een mannenlichaam kan gebruiken om tegenop te rijden, net zolang als je er zin in hebt. Met vlotte ritmische bewegingen of met harde stoten of met een combinatie van beide. Je weet dat je zal vastgehouden worden als je klaarkomt zodat je het contact niet verliest en je ongeremd kan uittrillen zonder nog aan iets te hoeven denken. (scroll naar beneden)


Een stevige penis gebruiken om lekker lang op te neukenSchommelen op een penis om je binnenste te roeren en je billen te verwarmenStevig op de penis rijden en je bekken schommelen voor lenigheidKrachtig op de penis rijden om het diep in je buik te voelenJezelf afduwen tegen het meubilair helpt om krachtiger te neukenWat neuken afwisselen met inwendig twerken is heel leukLiggend hondjes neuken laat je goed voelen waar de penis tegenaan schuurtHet helpt als je bij de enkels vastgehouden wordt als je wil hondjes neukenOp je buik liggen in bed en stevig hondjes neuken is heel bevredigendLangzaam hondjes neuken in concentratie en overgaveSchommelend hondjes neuken met de penis op de gevoeligste plaatsWippend neuken tot het eind, voel de klappen op je billenIn geile overgave en genietende concentratie diep over penis rijdenDiep hondjes neuken tot de billen tegen het bekken slaanGenadeloos hard en geil op de penis neuken en de trilling in het lichaam voelenHondjes neuken, samen gaan we ervoorRechtopzittend kan je heel diep neuken, heel geilRecht op de penis zittend en een verende bal gebruiken, evenwicht vereistEen helpende hand bij het hondjes neuken is altijd welkomLang en diep over een penis neuken is zalig


Bdsm coïtus vanilleseks:
Soft bdsm sessies:
Harde bdsm sessies:Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.