Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
       Penis gaat rustig heen en weer, clitoris vingeren geeft extra opwinding

Closup van indringen van penis in vagina.

Je kan het niet altijd zelf zien hoe een penis in je dringt, daar is je houding op dat moment meestal niet geschikt voor. Daarom kan je op deze beelden zien hoe dat bij je zal gebeuren. Het kan een langzaam contact zoeken zijn dat je opwindend ongeduldig maakt. Of het is een klein eindje in je dringen om je te plagen en dan weer naar buiten om direct daarna weer wat in je te komen tot je het niet meer houdt. Ofwel is het een langzame diepe glijbeweging die niet lijkt op te houden en die je voelt tot in je buik. Of het is na wat plagerij een plotse krachtige diepe stoot die je naar adem doet happen. Het is altijd een beetje anders en altijd even lekker. (scroll naar beneden)


Penis gaat voorzichtig diep in de vaginaOnweerstaanbaar dringt de penis diep naar binnenPlagerig gaat de penis binnen en buiten en streelt clitorisPenis gaat rustig heen en weer, clitoris vingeren geeft extra opwindingHeel langzaam en onweerstaanbaar gaat de penis in de vaginaHondjes neuken is heel gezellig en passievolDe penis neemt een aanloop en boort recht de verlangende vagina binnenJe kijkt mee en helpt een handje om de penis in je vochtige vagina binnen te voerenDe penis zoekt zijn weg en schuift in de vaginaNu de penis goed in je zit mag hij lekker lang blijven pompenVoel hoe lekker geil de penis in je tekeer aatDit hoeft niet snel op te houden want het zo geilHet neuktempo wordt opgevoerdZo kan je nog lang doorgaan met hondjes neukenOp je knieŽn zittend hoef je enkel maar te voelen hoe de penis in je heen en weer gaatDeze ijver spreekt voor zichDie penis in je vagina voelen is heel geilAls de penis dik genoeg is zie je je buik omhoog gedrukt wordenJe kan in alle houdeningen in elkaar glijdenOp de schoot zitten met de penis in de buik, leukHondjes gehurkt zitten, laat die penis maar komenBovenop een penis zit je altijd goedAls je bovenop zit kan je met die penis doen wat je wilAls je bovenop zit kan die penis verrassend snel tekeergaanJe kan die harde penis plagen als je bovenop zit en met je vagina plaagtAls je die penis lang geplaagd hebt komt hij pulsend klaar en dat voel jeJe kan je ook anders laten neuken, je hebt nog een gaatje...


Bdsm coïtus vanilleseks:
Soft bdsm sessies:
Harde bdsm sessies:Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.