Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
       Lekker rustig liggen genieten

Hondjes houding op knieën, voorover liggend, knielende man.

Deze variant van op z’n hondjes vrijen is ook heel fijn en kost je weinig moeite. Je gaat gewoon op de knieën zitten en legt je voorover neer met je kont omhoog. Je zal niet lang moeten wachten tot je achteraan een indringend gevoel krijgt. Het is hier gemakkelijk om je schrap te zetten en te genieten van het feit van enthousiast genomen te worden. Hopelijk heb je een partner met een groot uithoudingsvermogen en als je hem voelt verzwakken kan je zelf een stoot naar achter geven, dat is heel stimulerend voor hem en doet hem in zijn reserves gaan. (scroll naar beneden)


Lekker rustig liggen genietenIn en uit en in en uit...Hevig klaarkomen tijdens het hondjes neuken wordt aangemoedigd want is gezondDie zijn goed bezig, niet storen aubHet aangename aan hondjes neuken is dat je niet meer hoef te doen dan genietenHou je goed vast aan het laken zodat je niet uit bed geneukt wordtHondjes neuken is ongelooflijk prikkelendWe weten dat het geil is maar je moet nu niet overdrijvenGoed in positie blijven zitten, dan gaat de penis het diepstAls je tegelijk je clitje kan vingeren terwijl je op zijn hondjes geneukt wordt heb je dubbel genotProbeer die penis nog wat dieper in je te trekkenIk weet het, ik ben gemaakt om geneukt te wordenNeuk, neuk, neuk, neuk, neuk...Braaf kontje, braaf...Nog maar net thuis en geen tijd gekregen om mijn kleren uit te trekkenEr is niet alleen een strakke vagina, maar ook een strak kontje wil wel eens genomen worden


Bdsm coïtus vanilleseks:
Soft bdsm sessies:
Harde bdsm sessies:Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.