Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
    Zo lig je lekker, laat hem het werk maar doen, geniet ervan

Hondjes houding neuken, op je buik liggend met staande man achter je.

Op je buik liggend kan je je rustig (nu ja, rustig) grondig laten neuken waarbij je jezelf enkel wat aan de ondergrond of de infrastructuur vast moet houden om niet teveel weggeduwd te worden. Om je rug te sparen kan je de buikspieren wat opspannen. Door je benen wat verder of wat minder ver uit elkaar te leggen kan je de diepte van het stoten in je vagina wat regelen. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je g-spot optimaal gestimuleerd wordt. (scroll naar beneden)


Zo ver kan bijna niemand de benen spreiden om te neuken, probeer het niet zelf.Zo lig je lekker, laat hem het werk maar doen, geniet ervanLaat je maar helemaal gaan als je klaarkomt, dan voel je het intenserHet is een extra prikkel als hij zijn duim in of tegen je kontje houdtAls je voelt dat het (hij) goed zit mag je altijd een beetje helpenWeer geen tijd gekregen om je helemaal uit te kleden? het bewijs dat je echt wel gewild bent!Met je kontje omhoog kan hij niet missen met zijn penisZo te zien hang je half over de rand, je ziet dat het altijd pastDie gaan het morgen nog voelen in hun lichaam. Als het bed het maar houdt...Blijf je kontje goed omhoog houden om goed contact te houden


Bdsm coïtus vanilleseks:
Soft bdsm sessies:
Harde bdsm sessies:Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.