Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
    Op je buik liggen genieten van een penis die als een paal in je vagina gaat

Liggend op je buik met knielende man achter je, op zijn hondjes neuken.

Je ligt open en vrij op je buik en kan je helemaal concentreren op het goede gevoel in je onderbuik dat door je hele lichaam gaat en grote voldoening brengt. Je kan een orgasme zo lang mogelijk proberen uitstellen om te kunnen blijven genieten. Omdat je in deze houding zelf niet veel initiatief kan nemen hoef je aan niets te denken en alleen maar te voelen. (scroll naar beneden)


Rustig op je buik liggen en je overgeven aan het lekkere gevoel van een penis die in en uit je glijdtSchuin achterom kijken om te zien hoe lekker je gaatHet eerste indringen kan heel prikkelend zijnOp je buik liggen genieten van een penis die als een paal in je vagina gaatMet zoveel overtuiging geneukt worden doet echt deugdMet je hoofd in je kussen, zeker niet laten merken hoe lekker je het vindtJe wordt aandachtig geneukt, profiteer ervan!Je mag altijd wat meehopsen, dat is dubbele pretBij je enkels vastgehouden schuif je niet zo gemakkelijk weg als je flink geneukt wordtSoepele heupbewegingen voor een zacht in en uit je vagina glijdenEr wordt geen rekening mee gehouden dat je zomaar aan het klaarkomen bentGezellig huiselijk neukenWat aan je oren laten knabbelen is altijd meegenomenBetrapt bij een gezellige neukpartijSeks en erotiek kennen geen kleur, het is altijd even leukMet zo een drilboor in je kont voel je jezelf al bouwvakkerLaat hem vooral nu niet ophoudenZo goed vastgegrepen hoef je aan niets meer te denken, je alleen maar laten verneukenNog zo'n drilboor die je naar geile hoogten stuwtExtatisch liggen genieten terwijl die penis je g-spot streeltDit is pas een penis als een stevige drilboor in je vagina terwijl je goed vastgegrepen wordt zodat je alles moet ondergaanDeze penis gaat recht je vagina in, op weg naar je g-spotConcentreer je op het geile gevoel van een bekwame minnaar die  je langdurig lekker neuktOnwaarschijnlijk geil klaarkomen terwijl die penis in je onderbuik geen genade kentIn je kontje laten neuken is een heel speciaal gevoelEen heel speciaal lekker prikkelend gevoel is het als je de penis diep in je vagina voelt glijden


Bdsm coïtus vanilleseks:
Soft bdsm sessies:
Harde bdsm sessies:Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.