Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
      Heel lekker en aangenaam om zo te neuken

Hondjes houding op de buik liggend, met man op je liggend.

Een van de meest intieme en voldoening gevende houdingen om te vrijen. Je bent in heel intens lichamelijk contact, door elkaar met heel het lichaam aan te raken en elkaars huid en bewegingen te voelen. Het is indringend maar niet echt opdringerig, minder opdringerig dat bv. de missionaris houding waar je gedwongen wordt om elkaar aan te kijken en op die manier een stuk van je eigen beleving moet afgeven. Een van de meest intense manieren van fijn en respectvol neuken. (scroll naar beneden)
(videovoorbeeld helemaal onderaan)Een van de meest ontspannende en voldoening gevende houdingenHeel lekker en aangenaam om zo te neukenHeel intiem en passioneel om zo te vrijenSamen intens genietenZalig om zo intens geneukt te wordenJe kan je helemaal overgeven aan intense intimiteitGewoon liggen en genieten, laat hem het werk doenGeniet van deze passionele momenten waarin je bijzonder verwend wordtProbeer niet te wild te bewegen als je klaarkomt, om het contact niet te verliezenAls je bekken wat omhoog ligt kan je gemakkelijker gepenetreerd worden en kan je ook wat meebewegenSoms is het moeilijk om niet te snel klaar te komenSoms wordt er geprobeerd om je dwars door de matras heen te neukenHet is bedwelmend als je langzaam maar onweerstaanbaar naar je orgasme toe geneukt wordtJe borsten worden gestreeld tewijl je met aandacht geneukt wordtLekker geneukt worden terwijl je borsten vastgehouden worden is zaligHet is soms onweerstaanbaar om mee te wippen op die penis in je vaginaAls aan het klaarkomen bent zijn er stevige stoten nodig om door je samentrekkende vagina heen te komenGeniet ervan, het gebeurt niet elke dag dat je dit krijgtVolgens mij roept ze 'fuck, fuck...', hij mag dus nog harderZo te zien worden er zeer ondeugende woorden in haar oor gefluisterdIn haar nek en op haar schouders kussen en bijten tot ze het niet meer heeftAls je een been wat omhoogtrekt kan de penis nog dieperGeniet van die penis die als een stevige paal op en neer in je vagina gaatNu krijg je nog een zoen bovenopOp deze minnaar kan je rekenen, die zal niet snel opgevenHou je stevig vast aan het bed terwijl je zelf stevig vastgehouden wordtJe wordt genadeloos geneukt, zo hoort hetIn het laken bijten helpt niet, hij voelt het toch als je klaarkomtHet is extreem genieten, tot je bijna weg van de wereld bentOnvermoeibaar gaat die penis heen en weer in je verlangende vaginaHoe houd hij het vol...Daar hebben we de man met de drilboorJe probeert te zien hoe lang die penis wel isZo ga je goed, daar komt een spetterend orgasme vanVoel hoe diep die penis in je gaat
Video’s van minnaars op z’n hondjes neukend, samen in buiklig.

Hondjes neuken in buiklig, actiefilm (72Mb)

Terug naar top paginaGehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.