Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
      Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
      Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
      Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
      Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
      Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
      Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht
   Terug naar het bdsm seks overzicht    Terug naar het
bdsm seks overzicht
   Terug naar niveau nul    Terug naar
niveau nul
   nbsp;   Rechtop staand neuken met een been ver opzij laat je toe om je partner aan te kijken

Staand vooroversteunend op z’n hondjes vrijen met één been opzij.

In deze staande vrijhouding maak je het wat gemakkelijker om de ingang van je vagina te laten vinden. Het is erg opwindend om je zo te tonen en je open te stellen voor wie wil binnenkomen. Je voelt ook goed de bewegingen van de penis in je vagina. Ook kan de penis hier gemakkelijker helemaal uit je lichaam gaan en weer terug vlot naar binnen, zodat je gevoeligste plaatsen extra geprikkeld worden. Als je voldoende soepele heupen hebt kan je er erg van genieten. (scroll naar beneden)


Rechtop staand neuken met een been ver opzij laat je toe om je partner aan te kijkenHandig als je een knie op een tafeltje kan zetten voor extra steun bij het neukenHandige Harry is van alle (neuk) markten thuisMet een been op de rand van het bed staand kan je je gemakkelijker laten neukenAls je in de spiegel kan kijken dan zie je door wie je zo lekker geneukt wordtHet doet deugd om zo liefdevol op zijn hondjes geneukt te wordenHet vergt enige concentratie om niet tijdens het neuken weg te glijden op dat gladde vlakHou je stevig vast om de stoten tegen je billen op te vangen, zo kan je er het meest van genietenLerares wordt tot haar verrassing door onstuimige leerling langs achter geneukt


Bdsm coïtus vanilleseks:
Soft bdsm sessies:
Harde bdsm sessies:Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.