Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
   Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
   Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
   Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
   Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
   Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht


   Blader terug    Blader terug

Enkele bdsmseks voorbeelden van harde bdsm (niveau 2):

HD video's en filmfragmenten van harde bdsm sessies en dominante seks bij bdsm seksdating met bondage en spanking en andere lichamelijke belasting.
Deze videofragmenten van harde bdsm seks zijn voor ontspanning en amusement bedoeld. Het zijn geen voorbeelden voor echte seksuele ontmoetingen. Alle acteurs zijn bewuste volwassenen die de specifieke regels van de seksindustrie volgen. Het is vanzelfsprekend om een eerlijke en duidelijke permanente communicatie met je sekspartner(s) te voeren die voorafgaat aan elke seksuele ontmoeting. Respecteer elkaar, doe aan veilige seks en geniet van elkaar.


OPGELET: De uitvoeringen die je in de volgende filmfragmenten gaat zien zijn enkel voor entertainment bedoeld. Het zijn geen voorbeelden voor echte seksuele ontmoetingen. Alle acteurs zijn bewuste volwassenen die de specifieke regels van de seksindustrie volgen. Het is sterk aanbevolen om een eerlijke en duidelijke permanente communicatie met je sekspartner(s) te voeren die voorafgaat aan elke seksuele ontmoeting. Respecteer elkaar, doe aan veilige seks en geniet van elkaar. bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz... bdsm sessie met vrijen, bondage, vingeren, slaan, kaarsvet, pijpen, enz...


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen. Variaties in bondage en cunnilingus, pijpen, vingeren en likken, spelen met blinddoek en handboeien. Bdsm website onderdeel gericht op seks en erotiek in intimiteit en sensualiteit. Opleiding en oefening als sub seksslavin in submissie en discipline, onderwerping en vernedering, gehoorzaamheid en onderdanigheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.