Erotische avontuurtjes met seksmassage, vingeren en likken vrijen in alle gewenste standjes. Sexmassage met fijne massageolie voor lichaamsverzorging en huidverzorging in sensuele erotische sfeer. Soft bdsm, sm seksavontuurtjes in veilige klassevolle omgeving met seksspeeltjes en bondage voor intens orgasme. Sensuele massage en erotische verwenning. Dominantie submission onderdanigheid voor extra erotische spanning en voldoening.
Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Bdsm seks
informatie
   Naar
Submissie
   Naar
Lijfstraffen
   Naar
Bondage
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks


Je zoekt als vrouw een oprechte en veilige bdsm sensatie en zelfontplooing te beleven waarbij je je omgeving even kan vergeten. Je droomt ervan om bij een correcte bdsm liefhebber je eigen verantwoordelijkheden tijdelijk af te leggen om zo jezelf te bevrijden en de capaciteiten van je lichaam te kunnen gebruiken. Je wil kunnen overleggen over wat je precies zoekt in dit avontuur en een wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen. Je verlangt (hunkert...) ernaar om je te kunnen laten gaan, en ondergaan. Je overgeven en weten dat het goed is.
Voel je vrij en stuur een bericht!

Kijk je email adres goed na, als er een foutje instaat kan je geen antwoord krijgen.
Reageer alleen als vrouw met een oprechte interesse in bdsm contacten en niet om je te amuseren.
Een reactie is vrijblijvend en verplicht je uiteraard dus tot niets.

Correspondentie is uiteraard steeds in vertrouwen en in volledige discretie.
P.S. Er is kans dat het antwoord aan jou in je spam map terechtkomt,
kijk daar dus in afwachting ook geregeld naar.
Stuur bdsm boodschap naar Daan
P.S. Onlangs kreeg ik een vraag of een bdsm contact hier gratis is. Natuurlijk is dat hier gratis want het gaat hier om het opbouwen van voldoende vertrouwen om een tijdelijke overeenkomst te krijgen voor erotisch experimenteren, voor de mogelijkheid van opdoen van extra ervaring in een ’ontspannen’ (nu ja, bij manier van spreken...) sfeer, het vergroten van (mensen)kennis en het versterken van de eigen persoon op elk gebied.
Dat voelt allemaal beter in een niet commerciële omgeving.  Terug naar het overzicht.
  BDSM in Vlaanderen