Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Bdsm seks
informatie
   Naar
Submissie
   Naar
Bondage
   Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Stuur
bericht


Je bent onderworpen aan de (soft) bdsm Meester en slavin in opleiding voor discipline en submissie.

Je wil wel bdsm ervaringen ondergaan maar je durft niet, daarom is een soft bdsm versie prima. Je kent het spel nog niet, je bent voorzichtig en wil alles wat aftasten, wat uitproberen. Er zijn op deze soft manier geen risico’s op het vlak van bestraffing en verslaving en dergelijke.

Soft-BDSM is geen minderwaardige vorm van BDSM. Je hoeft niet echt gehuld in leer in de kettingen te hangen om BDSM uit te oefenen, integendeel. Ik ben ervan overtuigd dat mensen meer BDSM-aspecten in hun seksleven hebben zitten dan je zou vermoeden. Wat te denken bijvoorbeeld van een man die zijn partner beveelt om hem te pijpen? Of de vrouw die de man neerdrukt en op hem kruipt? Of de man die zijn vrouw bij de haren beetpakt tijdens het vrijen, of haar handen neerdrukt op het bed? Of de vrouw die haar lange nagels in de rug van haar partner zet? Kleine, seksuele handelingen die ook te maken hebben met pijnprikkels en/of macht. Belangrijk is wel om veiligheid in het achterhoofd te houden wanneer je beslist om in je seksleven ook te gaan spelen met pijn en/of macht.

Veiligheid

We nemen geen (gezondheids)risico’s. Wanneer er vastbinden in het spel is dan wordt er voor gezorgd dat losmaken altijd eenvoudig en bereikbaar is en er wordt niets afgekneld.

Met verstand

Geen roesmiddelen zoals drugs of alcohol maar nuchterheid. Zo kunnen grenzen en eventuele risico’s goed ingeschat worden en kunnen we indien nodig adequaat handelen. High word je al vanzelf genoeg door de bdsm handelingen.

Met instemming

Iedereen die meedoet is ermee akkoord. Er gebeurt dus nooit iets tegen de wil van de tegenspeler. De dominante persoon heeft het bij BDSM misschien wel voor het zeggen, maar zal NOOIT iets doen waar de sub niet mee instemt. De sub kan dit laten weten door het stopwoord te gebruiken.

Het BDSM stopwoord

We gebruiken tijdens de bdsm spelletjes altijd een stopwoord.
Een stopwoord wordt door de onderdanige partner gebruikt als zij het spel niet meer fijn vindt en ermee wil stoppen. Door van tevoren een stopwoord af te spreken, weet de onderdanige dat zij het spel steeds kan afbreken als het te ver gaat, op die manier heeft zij het spel eigenlijk in handen. Maar ook voor de dominante heeft een stopwoord alleen maar voordelen. Op die manier weet hij dat hij de grenzen van de onderdanige respecteert en kan hij met een gerust geweten andere protesten negeren.

BDSM KENMERKEN

De ’B’ van BONDAGE

Bondage betekent dat je vastgebonden wordt op een manier dat je bewegingsvrijheid wordt beperkt. Zodat je bijvoorbeeld de handen niet kan gebruiken, of niet weg kan uit de kamer. De bekendste en gangbaarste vorm zijn natuurlijk de handboeien.

Bondage kan gaan van soft tot heftig. Zoals:

Bondage met kledingstukken
Bijvoorbeeld de handen vastbinden met een topje, een panty gebruiken om de handen aan bed vast te maken...Geen strakke knopen, panty’s zijn soms moeilijk los te krijgen.

Bondage met handboeien
Variatie alom: met pluche, of stoerder in leer. Met boeien of met een veilig kliksysteem. De volwassen versie of de speelgoedvariant. de sleutel ligt steeds op een duidelijke afgesproken plek.

Bondage met stof
Bijvoorbeeld met een handdoek. Stof zit zachter dan touw. Zijde of fluweel is daarom beter geschikt voor katjes die met handschoenen (aan)gepakt moeten worden. Ook een blinddoek is ideaal om vast te binden.

Bondage met touw
’Bedtouw’ is het meest geschikt maar in principe is elk soort touw geschikt. Ontsnapping blijft gegarandeerd, schaar ligt binnen bereik.

Als je veilig vastgebonden bent zijn er heel wat mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

Zachtjes strelen
Met de handen of met een veer, een haarborstel of iets dergelijks. Alles wat mogelijk een aangename sensatie geeft.

Blinddoek
Als je niets kan zien komen de prikkels intenser binnen, juist omdat ze onverwacht zijn. Bovendien is de spanning groter omdat je niet weet wat er gaat komen.

Een erotische massage
Als je geen kant op kan, is dat het ideale moment om je te verwennen, zonder mezelf daarbij te vergeten. Want wat is er fijner dan je ongegeneerd aan te raken? Overal. Erop los kneden en strelen en je ten volle laten genieten. Met fijne olie of met een massagekaars. Na een kwartiertje is het kaarsvet te gebruiken als warme massageolie. Zeker als je dit niet kent en denkt dat het echt kaarsvet is, is dit een aangename verrassing.

Plagen
Een erotische massage op zich is zalig. Maar een erotische massage waarbij je geprikkeld wordt en telkens tot op het randje van klaarkomen wordt gebracht, is nog veel lekkerder. Zeker omdat je vastgebonden niets anders kan doen dan ondergaan. Je kan het zelf niet afmaken. Nee, je moet wachten tot ik je eindelijk laat klaarkomen. Op die manier wordt de spanning zo hoog opgebouwd, dat de ontlading alleen maar groter wordt. Goed voor een spetterend orgasme.

Voederen
Het kan erg sensueel zijn om gevoederd of gelaafd te worden terwijl je vastgebonden bent. Kleine stukjes fruit of chocolade lenen zich hier goed voor.

Seksspeeltjes
Vastgebonden seksspeeltjes ondergaan zoals dildo en vibrator of kietelende voorwerpen.

Erotische belofte doen
Een onmiddellijk uitvoerbare belofte zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen, om iets smeken, vijf keer pijpen... Streng en uitdagend zijn mag hierbij, bondage geeft macht.

Pijnprikkels
Vandaar dat bondage bij BDSM past: omdat het perfect gecombineerd kan worden met pijn. Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan wat de ander doet. Dat kan van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot (lichte) elektrische schokjes.
Dat laatste is overigens niet noodzakelijk want bondage op zich heeft niets met pijn te maken. We kunnen het combineren, maar dat hoeft niet. We doen gewoon wat we lekker en leuk vinden.

Er is een geheel risicoloos alternatief voor als je nog wat afgeschrikt wordt door de mogelijke veiligheidsrisico’s van bondage of als je het gewoon een te grote stap vindt: verbale bondage. Daarbij wordt je bevolen om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken. Dus: ’Vanaf nu beweeg je je handen niet meer. Houd ze boven je hoofd.’ Of: ’Klamp je vast aan de bedstijlen. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg.’

In vergelijking met de touwen van daarnet klinkt dit misschien redelijk soft. Maar je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn. Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn, verbale bondage kan op elk moment. Dat maakt het spontaner en onverwachter.

De ’D’ van DISCIPLINE

Verbale bondage leunt dicht aan bij de D van BDSM: discipline. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing. Discipline hangt ook samen met de andere ’D’ van BDSM: dominantie. Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid.
De bedoeling van discipline is het gedrag van de partner controleren. Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Enkele ideeŽn:

Mogelijke bevelen:
 • Kleed je uit. Langzaam.
 • Speel met jezelf, maar kom niet klaar.
 • Wacht me naakt op.
 • Laat een warm bad voor me vollopen.
 • Pijp me.
 • Doe je ogen dicht.
Mogelijke straffen:
 • Pijp me.
 • Poets de kamer. Naakt.
 • Drie tikjes op de kont.
 • Drie zweepslagen op de kont.
 • Geen seks.
 • Elk moment seks.
Mogelijke beloningen:
 • Veel seks.
 • Een tongzoen.
 • Een complimentje.
 • Een gebakje.
 • Een massage.
 • Een orgasme.

De ’D’ van DOMINANTIE en de ’S’ van SUBMISSIE

Als de ene partner dominant is, moet de andere zich wel onderdanig opstellen. Als dat niet gebeurt dan heb je eerder ruzie dan seks.
De dom is die welke de onderdanige (sub) leiding geeft in het seksuele spel. De dom beleeft plezier aan of raakt seksueel opgewonden door het domineren van de sub. Hij bepaalt wat er gebeurt en geeft de orders. Bij dominantie gaat het vooral om gezag, en dat ligt altijd bij de dom. Hierdoor wordt de samenhang met discipline erg duidelijk: de dom is degene die discipline oplegt, de sub is degene die de discipline ondergaat.
Een sub is niet zomaar iemand die dominantie ondergaat, het is iemand die gedomineerd en onder controle gehouden wil worden. De sub beleeft seksueel plezier aan gedomineerd worden, net zoals de dom plezier beleeft aan domineren. Uiteraard zit de sub hierdoor in een extreem kwetsbare positie. Daarom moet zij er zeker van zijn dat de dom voor honderd procent te vertrouwen is. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om met een stopwoord te werken. Op die manier weet de dom hoe ver hij kan gaan en zal hij het vertrouwen van de sub niet schaden. Er is een verschil tussen dom of sub spelen (om het seksleven wat op te peppen) en dom of sub zijn.

Er zijn verschillende manieren om dominant te zijn, de ene al indrukwekkender dan de andere. Bijvoorbeeld:

Bevelen
Als je niet gehoorzaam bent of het echt te bont maakt, is een straf aangewezen. Want ik ben de dom, dus je moet luisteren. En wie niet horen wil, moet voelen.

Vastbinden
Ik maak je pas los als het mij belieft. Je hebt hier niets in te zeggen, zelfs niet als je mij een smekende puppyblik toewerpt.

(milde) Pijnprikkels
Ik kies welke prikkels en hoe lang. Heb jij graag een dunne, buigzame zweep? Dan kies ik een venijnige dikke. En als je dat naar behoren ondergaat, misschien de buigzame zweep als beloning. Misschien.

Lichamelijk dominant
Ik doe zelf je benen uit elkaar en gebruik daar wat kracht bij. Trek je hoofd aan de haren naar achteren. Dat hoeft geen pijn te doen, maar het maakt wel duidelijk wie de baas is. Ik.

Verbaal dominant
Niet alleen mijn lichaamstaal is dominant, maar ook mijn taalgebruik. Geen ’alsjeblieft’ of ’als je wilt’ dus. Nee, een bevel is een bevel en daar wordt niet aan getornd, ook niet door het woordgebruik.

Vuile praat
Ik schuw geen kleinerende woorden of scheldwoorden. Vuile praat is vanaf nu mijn middle name!

Je moet niet denken dat ik ergens toestemming voor vraag. Ik doe gewoon wat ik van plan ben, je vastbinden zonder het te vragen. Ik bepaal wanneer de vrijpartij begint ťn eindigt. Ben je net met iets anders bezig? Jammer. Wil je graag klaarkomen, maar ben ik al aan mijn trekken gekomen? Dan heb je veel geluk als ik je nog een orgasme gun. Maar daar maak ik geen gewoonte van.

Het stopwoord wordt altijd gerespecteerd. Altijd. Het vertrouwen staat of valt hiermee. Zoals je ziet hoeft dominantie niet gepaard te gaan met pijn of sadisme. Dat kan, maar is zeker geen vereiste. Er kan voor gekozen worden om dominantie op een andere manier te laten gelden, zonder sadistisch te worden. Het hangt er maar van af wat je in deze setting aanspreekt.

De ’S’ van SADISME en de ’M’ van MASOCHISME

Sadisme staat voor het doelgericht veroorzaken van pijn, masochisme voor het vrijwillig en gretig ondergaan van pijn. Sadomasochisten beleven plezier aan het toebrengen of ondergaan van pijn. Deze pijn hoeft niet alleen lichamelijk te zijn, er zijn verschillende vormen:

Fysieke pijn:
 • Door te slaan.
 • Door te snijden.
 • Door te knijpen.
 • Door af te knellen.
Mentale pijn:
 • Door te beledigen.
 • Door te negeren.
 • Door jaloezie op te wekken.
 • ...
Combinatie van fysieke en mentale pijn:
 • De sub denigrerende seksuele handelingen laten uitvoeren.
 • De sub ook in het openbaar vernederen, slaan...
 • De sub in de buitenwereld dingen laten doen tegen haar wil.
Wie niet horen wil moet voelen

Bij sadomasochisme is alles mogelijk. Je opsluiten, bijten of slaan. Alles kan en mag, als we dat zo hebben afgesproken. Populair is bijvoorbeeld spanking.
Vroeger werd met spanking vooral billenkoek bedoeld maar er zijn andere zones waar het erg prikkelend kan zijn als ze bewerkt worden.
Er zijn verschillende vormen van spanking: met de blote hand of met een voorwerp voor extra sensaties. En dan heb je nog spanking als louter voorspel of tijdens het vrijen zelf.
tips:
 • We zoeken een positie die voor ons beiden comfortabel is. Het zijn de slagen die ongemak teweegbrengen, niet de houding.Meestal is dat de eerste keer met de billen omhoog. Zo is het standje ’op zijn hondjes’ erg geschikt om een eerste tik uit te delen.
 • Ik bouw geleidelijk aan op. Begin met zachte, milde slagen en voeg daarna eventueel kracht toe. Het is beter om te zacht dan te hard te beginnen. Het is in het begin aanpassen en zoeken. Bij het slaan kan ik mijn vingers wat spreiden, dat zorgt voor een minder venijnige slag dan met de vingers vingers samengehouden.
 • Met de handen slaan vind ik best, dan voel ik sneller hoe je lichaam erop reageert, bovendien kan ik dan de kracht en het effect beter controleren.
 • Mocht ik toch een voorwerp willen gebruiken dan warm ik je huid eerst met de hand op want dan kan je meer aan.
 • Bij een eerste kennismaking krijg je af en toe wat rust, en zoek ik een soort cadans. Vijf keer slaan, een minuut rust, bijvoorbeeld. Die rust gebruik ik om je zachtjes te strelen. Net als in het gewone seksleven is ook bij spanking variatie het sleutelwoord.
 • We kiezen een houding waarbij we genoeg lichamelijk contact hebben. Bijvoorbeeld over de knie. Later kunnen we overgaan naar houdingen waarbij er weinig tot geen lichamelijk contact is, maar die zijn vaak afstandelijker. En een eerste keer spanking is al spannend en uitdagend genoeg zonder dat er extra afstand geschapen wordt.
 • Ik houd je goed in de gaten tijdens het spanken om te zien hoe je reageert op de slagen. Uiteraard is het aan jou om je grenzen aan te geven, maar het kan geen kwaad als ook ik die in het oog houdt. Wanneer ik merkt dat het teveel wordt voor je dan maak ik een liefdevol einde aan onze spanking-sessie.
 • Een sessie van een paar minuutjes of een slag of drie kan al voldoende zijn. De eerste keer is en blijft bijzonder. In het begin ga ik je niet met prikkels overladen. We kunnen in de toekomst nog altijd uitbreiden.
 • Een eerste spanking-ervaring sluiten we op een gepaste manier af. Nazorg is belangrijk. Je krijgt een natte, koude handdoek om de pijn te verlichten en een aangename massage. Een extra verzorgende bodylotion is ook op zijn plaats. Een zoentje hier en daar is ook aan te raden. Hoe meer affectie na een spanking-partij hoe beter. Er moet soms wat gecompenseerd wordenÖ

Tot zover deze korte introductie voor een soft bdsm ontmoeting. We beginnen bescheiden zoals je merkt want het kan toch een grote verandering voor je zijn om met machtsverhoudingen of pijn te experimenteren. We overhaasten niets, liever te traag dan te snel en liever te kort dan te lang. We sluiten een een bdsm sessie goed en liefdevol af waneer we uit onze rol zijn.

Wanneer we besluiten om verder te gaan in BDSM, dan nemen we de weg die het best past. We hebben allebei onze mogelijkheden en onze grenzen en er is het stopwoord. Wie weet heb je wel een leuke afwisseling voor vanilleseks gevonden.

Bondage: het vastbinden van je partner of vrijwillig vastgebonden worden.
Discipline: echte of gespeelde bestraffing.
Dominantie: het uitoefenen van macht.
Onderwerping: je vrijwillig onderwerpen aan macht.
Sadisme: het doelbewust veroorzaken van pijnprikkels en er (al dan niet seksueel) van genieten.
Masochisme: het vrijwillig ondergaan van pijn en er (al dan niet seksueel) van genieten.
De dom: de dominante of degene die het tijdens het BDSM-spel voor het zeggen heeft.
De sub: de onderdanige of degene die tijdens het BDSM-spel moet luisteren naar haar dom.
Een switch: iemand die omschakelt tussen de dominante en de onderdanige rol.

Soft BDSM slavinnen:

Foto pagina  -  Animated gif pagina


bdsm broeksriem als halsband (collar)

Enkels samenbinden in bdsm bondage

Liggend geblinddoekt bij haren gegrepen en gedomineerd

Das als blinddoek omdoen bij bdsm

In stevige bondage knuffelen

Op de knie met handboeien en bij haren gegrepen

Op hand en knie bij haarvlecht gegrepen in bdsm

Onderdanig wachtend op bevestiging halsband en ketting

Symbolische bondage in bdsm sfeer

Blinddoek, halsband, loopketting en bondage

Over de knie en in kruis getast

Omdoen van zijden blinddoek bij collar slavin

Geblinddoekte collar slavin zit rechtop

Bdsm slavin leert zelf halsband omdoen

Naakte vrouw met tepelklemmen

Brede blinddoek en bdsm bondage

Geblinddoekt ruglig op bed wachtend op Meester

Bij Meester op schoot

Liggend op bed met blinddoek wachtend op dildo

Polsen bondage door bdsm dom

Handboeien blinddoek lingerie

Kietelen in bondage

Bdsm slavin gaat in positie

ketting rond nek in kniezit klaar om te pijpen

Liggend likken beffen cunnilingus

Onderdanig liggen bij Meester

Slavin gestript door Meester

Handen op rug gebonden en haargreep in bdsm sfeer

Bondage sfeer in bdsm

Gagbal kneven aangebracht door meester bij slavin met collar

Jeans uitgetrokken door Meester bij slavin met polsen gebonden

Onderdanige slavin in adoratie voor Dom

Submissieve bdsm slavin

Onderdanige bdsm slavin met collar

Bdsm slavin met collar in tepel geknepen

Slavin met collar op schoot bij dominante meester

Slavin met blinddoek wacht op Meester

Naakte slavin zuigt op duim bdsm Meester

Halsband kettingleiband haargreep in bdsm sfeer

Rondborstige onderdanige slavin strelen met borstel in oksel

Polsen gebonden en blinddoek

Tepel plagen met ijsblokje

Slavin in overgave

Bdsm slavin naakt op tafel met benen open

Gehoorzame onderdanige slavin bij bdsm Meester

Soft bdsm slavin in bedwang gehouden door Meester

Bh van slavin met de tanden losgetrokken door Dom

Bdsm bondage op stoel

Slavin vastgebonden aan Andreaskruis door Dom

Slavin met blinddoek en polsbondige bij de borst gegrepen door Dominant

Bondage met blinddoek op eettafel en foltering met kaars

Sub met tepelklemmen en halshand

Sub voorover bondage, klaar om geneukt te worden

Sub in bondage

Sub met polsen aan bedhoofd vastgebonden

Submissieve slavin met collar en leiband pijpt Dominant

Bdsm tepelklemmen van sub omhooggetrokken door Dominant

Blinddoek vastmaken bij sub met tepelklemmen

Sub slavin in buiklig klaar om geneukt te worden

Submissive sub soft bdsm slavin in passionele cunnilingus

Submissive soft bdsm sub slavin

Submissive soft bdsm slavin wordt in buiklig langes achter geneukt

Bdsm sub slavin op handen en knieŽn voor Meester

Slavin wordt door Meester vanstgebonden op bed in soft bdsm

Onderdanige sub wordt neergedrukt in soft bdsm

Onderdanige sub geeft zich helemaal over in soft bdsm

Sub laat zich gaan in passionele cunnilingus

Submissieve slavin geniet van druppelend kaarsvet op lichaam

Slavin in bondage wordt besprenkeld met gesmolten kaarsvet

Onderdanige soft bdsm wordt staand in kontje geneukt

Soft bdsm slavin met handboeien en halsband wordt hondjes geneukt

Soft bdsm buiklig en haargreep hondjes geneukt

Slavin met handboeien pijpt meester

Soft bdsm sub slavin met handen op rug gebonden pijpt meester in kniezit

Pijpende soft bdsm slavin aan de leiband

Pijpende soft bdsm sub in haargreep

Polsen en enkels samengebonden, rechtop knielen en braaf pijpen

Collar als submissie symbool om onderdanig te pijpen in bdsm sfeer

Slavin aan de leiband, gelukkig onderdanige sub

Collar omdoen om in de juiste soft bdsm stemming te komen

Ook bij soft bdsm kan gesmolten was gewenst zijn

Zaadvragende soft bdsm slavin met tepelklemmen en bondage

Ondeugend naaldenwieltje over kippenvel billen in soft bdsm

Naaldwieltje rijdt plagerig over borsten sub slavin

Bdsm naaldwieltje rijdt over het hele lichaam van de sub

Bij het licht van de kaars speelt het naaldwieltje met de tepels

Soft bdsm sub, klaar om te dienen

Zoals de slavin alles kan hebben wordt ook haar binnenste verkend...

Foto pagina  -  Animated gif pagina
Naar top pagina

BDSM seksdating in kinky Vlaanderen met dominantie en submissie, vernedering en pijn, voor slavinnen in soft bdsm.