Keer terug naar de BDSM startpagina van Daan Terug naar
startpagina
   Keer terug naar de BDSM overzichtpagina Terug naar
overzicht
   Informatie over BDSM erotiek en seks beleving en over de website Bdsm seks
informatie
   Inleiding tot bdsm submissie voor vrouwen Naar
Submissie
   Naar de bdsm bondage afdeling van de website Naar
Bondage
   Indien nodig zal je de gepaste straf of slaag krijgen! Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Contacteer Daan voor info over spannende BDSM avonturen en om een afspraak te maken Stuur
bericht

BDSM en SEKS

Seks hoort bij bdsm, zoals submissie en bondage. Bdsm seks is heel veelzijdig. Volgende pagina’s gaan over neuken (coïtus), pijpen (fellatio) en cunnilingus (likken of beffen)

Goede bdsm is een gevorderde vorm van erotiek. Men kan hierbij verschillende wegen inslaan en er bestaan verschillende intensiteiten. Ik geef graag niveaus aan bdsm seks om je vlotter toe te laten het model te kiezen dat best bij je past. Seks neemt zulke belangrijke plaats in omdat het andere gevoelens kan intensifiëren en het op zich ook bevredigend is.

Vanille seks     Soft bdsm sessies     Harde bdsm sessies


Bdsm seks in ruglig op bed, missionaris houding Zo is bijvoorbeeld niveau nul een opstartniveau. Een soort van kennismaking voordat we een stapje verder zetten. Zo leren we elkaars lichaam en gevoeligheden kennen en proberen we uit of het nadien voldoende klikt om verder te gaan. Het is een veilige opstart waarbij niemand risico’s loopt en we van elkaar merken dat we zorgzame mensen zijn. Je kan het ook zien als een soort vrijblijvende opleiding in lichamelijkheid. Wie weinig ervaring heeft met seks maar wel iets wil leren of oefenen kan best voor niveau nul langskomen.


Laten we niet uit het oog verliezen dat we het hier over bdsm hebben. Dat wil zeggen dat je gehoorzaam moet zijn en discipline en onderdanigheid moet kennen. Je gaat in de rol van slavin, in dit geval van seksslavin, en die rol moet je helemaal opnemen. Het mag niet zijn zoals in het volgende filmfragment want dan zwaait er wat !
Ongedisciplineerde seksslavin in bdsm, actiefilm (15Mb)
Een gerechtvaardigde correctie dringt zich nu op. Je moet leren wie er de baas is en je moet je Meester in alles gehoorzamen. In het volgende filmfragment zie je een korte opvoedende sessie die je terechtwijst en leert hoe je je moet gedragen. Met de nodige dwang. Maar je hebt dat duidelijk nodig gehad.
Discipline opvoeding van seksslavin in bdsm, actiefilm (96Mb)


Dominant vrijen in bdsm Niveau 1 is dominanter. Daarbij wordt je gegrepen en suf gevrijd in alle variaties. Er wordt geprobeerd om je niet te laten ontsnappen voordat je grondig geneukt bent. Het blijft natuurlijk een spel want je hebt nog altijd eigen inbreng en je kunt het verloop nog voor een deel zelf bepalen. Zoals altijd kan je onderbreken en stoppen wanneer je dat wil. Daar worden goede afspraken over gemaakt en die worden altijd gerespecteerd. Vrijwilligheid is een vast gegeven bij alle bdsm activiteiten.
Dit niveau heeft als bijkomende eigenschap dat er bondage bij te pas kan komen. Je wordt daarbij vastgebonden zodat je geen kant meer uit kan en je alles moet ondergaan. Maar ook hier bepaal je de grenzen. Veiligheid en hygiŰne zijn verzekerd, zoals altijd. Er wordt bv. altijd een condoom gebruikt, in tegenstelling tot wat je ziet in de voorbeelden op de volgende pagina’s.
Dominant vrijen in bdsm, intense seks
bdsm slavin vingeren en neuken in touw bondage Bij Niveau 2 is de lichamelijke belasting het grootst. Het is zeker geen instapniveau, we moeten daar elkaar al wat beter voor kennen. Uiteraard is het ook nodig dat we elkaar vertrouwen, maar dat is voor alle niveaus het geval. Dit niveau is voor ervaren bdsm’ers die niet in paniek slaan als er wat zwaarders op hen afkomt. Het is voor vrouwen die ernaar trachten om helemaal tot nietig subject en slavin gebracht te worden, die daarbij geen wensen of verwachtingen meer hebben en alle controle aan de decadente perverse Meester gegeven hebben. Voor vrouwen die een intense voldoening vinden in de staat van volledige afhankelijkheid waarin ze alle seks die ze mogen ontvangen als een geschenk of verdiende loon zien.
bdsm vrijen met slavin in bondageVanille seks (niveau 0)
Soft bdsm sessies (niveau 1)
Harde bdsm sessies (niveau 2)


BDSM PIJPEN

BDSM CUNNILINGUS


BDSM VROUWENSPEELTERREIN
(Bdsm oefenplaats voor vrouwen onder elkaar, als voorbereiding of onder goedkeurend oog bij de Meester)Gehoorzame onderworpen bdsm slavin


Samenvatting:
Bdsm seks en dominant vrijen in al zijn vormen. Variaties in coïtus, cunnilingus en fellatio, met andere woorden in neuken, likken of beffen en pijpen, en vingeren. Onderdelen van het bdsm spel, hier gericht op de seks. Passend bij submissie en onderdanigheid, sub slavin in bondage, onderwerping en vernedering, discipline en gehoorzaamheid... Alles voor bdsm dating en seksdating.