Punt vier                       (blader terug)

Orale Seks

Tot mijn spijt moet ik zeggen dat wij van de FBI machteloos staan tegenover gevallen van oraal-genitale intimiteit, tenzij het op de een of andere manier de handel tussen staten heeft verhinderd.
J. Edgar Hoover


Van alle in wezen acceptabele seksuele activiteiten ter wereld veroorzaakt orale seks de meeste problemen. Ofwel maak je je zorgen dat iemand het bij je zal doen voor het geval dat je raar ruikt, je geslachtsdelen vreemd gevormd zijn, dat je te nat bent of juist niet nat genoeg of dat er haren tussen zijn tanden gaan zitten.
Of je maakt je zorgen om het bij hem te doen, voor het geval hij raar ruikt, zijn geslachtsdelen vreemd gevormd zijn, dat hij te groot is of juist niet groot genoeg, of nog veel verontrustender, dat je erin stikt of dat je hem in verlegenheid brengt door de essentie van zijn mannelijkheid uit te spugen en hijgend om een glas water te vragen. Er is niets dat zo intiem is. Veel vrouwen hebben seks met mannen die ze overdag niet eens een hand willen geven, maar ze zouden het niet in hun hoofd halen om zijn penis in hun mond te stoppen of hem zijn tong in hun vagina te laten steken.
Het belangrijkste ingrediŽnt bij orale seks is dus vertrouwen. Als je hem niet vertrouwt, zul je nooit een orgasme krijgen omdat je je de hele tijd ligt af te vragen wat hij denkt. En of hij stiekem om je clitoris lacht of kokhalst van je vrouwelijke geuren. En als je hem afzuigt. vraag je je de hele tijd af of hij je een vrouw vindt die zich snel laat versieren en het aan al zijn vrienden vertelt. Of dat hij alleen maar lijdt aan een akelige, symptoomloze seksuele aandoening die jij op het punt staat te krijgen.
Het helpt dus als je hem kent en mag, voordat je je op oraal terrein begeeft. om al die nutteloze zorgen te vermijden.

Pijpen

Vraag een willekeurige man wat hij liever wil: afgezogen worden door iemand die niet weet wat ze doet, of een volledige lichaamsmassage van een hoer uit Bangkok, en hij zal altijd optie A kiezen. Dat er aan hun penis gelikt en gesabbeld wordt, is voor de meeste mannen de hemel op aarde; gedeeltelijk omdat het heerlijk aanvoelt en gedeeltelijk omdat je hiermee aantoont dat je zijn mannelijkheid accepteert en bewondert. Maar meestal is hij zich alleen maar bewust van hoe het voelt.
Er zijn maar weinig dingen die je verkeerd kunt doen. De enige ernstige ramp is als je je tanden gebruikt. Verder is wat hem betreft alles wat je met je mond voor zijn penis doet prima. Waarom denk je anders dat hij zo vaak probeert je hoofd naar beneden te duwen alsof hij je onder water wil duwen in een zwembad?
Als je hem dus tot je dankbare liefdesslaaf wilt maken, hoef je alleen maar een tijdje aan zijn penis te likken en zuigen. Als je hem tot je eeuwig dankbare liefdesslaaf wilt maken, die door glasscherven zou kruipen alleen maar om je chocolaatjes te brengen, dan moet je je techniek een beetje verfijnen.

Perfect pijpen

Paalpositie
Het belangrijkste is niet een of andere tongtechniek. maar de positie die je aanneemt. Als je begint met je hoofd naar een kant gedraaid, zal hij je smeken om door te gaan, en binnen enkele seconden gaan je oren zoemen door de gestremde bloedstroom naar je hersenen. Of je krijgt kaakkramp.
De beste positie om te beginnen is op je knieŽn. Het is niet bepaald feministisch en het is vernederend, maar als je het toch doet, kun je hem net zo goed van zijn Romeinse-keizer-met-slavinfantasie laten genieten, voordat je hem later aan de afwas zet.
Laat hem op de rand van het bed of een stoel zitten en neem plaats tussen zijn knieŽn. Je zult niet ver voorover hoeven te buigen om bij zijn penis te kunnen komen. Hij kan ook gaan staan, maar het is de vraag of zijn benen het houden. Als hij liever ligt, kun je het beste ook gaan liggen met je hoofd in de buurt van de relevante delen. Ga op je zij liggen met je hoofd op zijn dijbeen en stop zijn penis in je mond vanuit een zijwaartse positie. Op deze manier heb je naast het steuntje voor je hoofd ook nog het voordeel dat zijn penis tegen je wang komt in plaats van tegen je amandelen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je gaat kokhalzen.

Balspel
Voordat je verdergaat, moet je beseffen dat een man nogal kwetsbaar is als zijn waardevolste bezit tussen je kaken geklemd zit. Behandel hem dus niet als een sigaar van Groucho Marx door hem in je mond te steken en rond te draaien, maar toon een zekere mate van zorgzaamheid en consideratie voor het hele gebied. Neem zijn ballen zachtjes in de palm van je hand zodat je ze de hele tijd met je duim kunt strelen. Knijp er beslist niet in. Met de andere hand heb je een keuze. Als je wilt dat hij spectaculair en snel klaarkomt, pak je zijn penis stevig bij de basis en trek je hem op en neer in het ritme van je zuigbewegingen.
Het kan moeilijk zijn om hem alleen door orale seks te laten klaarkomen, omdat er nogal wat druk voor nodig is. Als je hem echter alleen een voorproefje wilt geven van het hoofdgerecht, gebruik dan je vrije hand om over zijn borst, rug of billen te strijken (het zal hem wel niet opvallen, ook al bouw je achter zijn rug de Taj Mahal uit lucifertjes).

Orale seks
Begin met de punt van zijn penis te likken. (Ik ga ervan uit dat hij al stijf is - zo niet, steek hem dan helemaal in je mond en zuig tot hij op magische wijze opzwelt.) Lik er niet aan zoals een nerveus jong katje uit een plas drinkt; het is je clitoris niet, hij houdt van stimulatie die iets voorstelt. Lik grote spiralen rond de bovenkant.
Je kunt eventueel alleen de eikel in je mond nemen en je voorstellen dat je zo vriendelijk bent het kale hoofd van een man voor hem warm te houden. Klem je lippen (niet je tanden!) om de rand net onder de eikel, houd de schacht met je hand vast en beweeg hem langzaam op en neer terwijl je likt. Na verrassend korte tijd zal zijn penis zich gaan gedragen als een oversekste zalm, wanhopig rondspringend om nog dieper in je orale grot der wonderen te komen.
In dit stadium kun je ofwel je kaak voorzichtig samentrekken en hem op zijn plaats houden, of je kunt voor de Deep Throat-ervaring kiezen en hem langzaam naar binnen werken. Houd je lippen er strak omheen (dat voorkomt kwijlen) en stop wanneer je het gevoel hebt dat je meedoet aan een wedstrijd hotdog eten en probeert te winnen. Je kunt hem met je tong naar achteren duwen op een afstand die je aankunt. Beweeg vervolgens je hoofd heen en weer en houd je lippen goed vochtig.
Denk niet dat je moet doorgaan wanneer je hoofd heen en weer gaat als een kip en je kaak verlamd begint te raken. Als hij je smeekt om door te gaan, gebruik je je schachthand om te wrijven, terwijl je met je tong trage cirkels beschrijft op het puntje. Zo kun je je nek wat rust geven en hij zal geen bezwaar maken. Aanvankelijk ga je natuurlijk langzaam, maar naarmate hij steeds meer opgewonden raakt, wil hij dat je versnelt.
Op dit punt moet je twee beslissingen nemen:
1) ben ik bereid om door te gaan tot hij klaarkomt, ondanks de potentiŽle uitputtingsfactor? en
2) spuug ik het uit of slik ik het door?

Wat de eerste vraag betreft, als je de pijn in je nek niet meer kunt verdragen, houd je alleen je lippen om zijn eikel en trek je hem ondertussen af. Als je besluit door te gaan met zuigen, moet je zorgen dat je goed ligt voordat je tot de snelle fase overgaat. En maak je niet druk als er een beetje speeksel op zijn dij valt, in dit stadium zou het hem niet uitmaken als het vloeibare stikstof was. De tweede vraag is wat lastiger.

Uitspugen of doorslikken?

Helaas is dit soort dingen nooit besproken in Victoriaanse boeken over etiquette. Misschien heb je er geen moeite mee om zijn sperma door te slikken, maar dan ben je een uitzondering. De meeste vrouwen vinden het idee om emmers vol menselijk stijfsel door te slikken nog erger dan rauwe oesters eten buiten het seizoen.
Gelukkig gaat het echter niet om emmers; de gemiddelde man produceert ongeveer een lepel. De smaak hangt af van of hij vlees eet of veel drinkt. Maar over het algemeen smaakt het niet naar iets dat je graag op brood eet.
Bovendien is het ook vreemd warm en raakt het de achterkant van je keel als een explosie. Aan de andere kant is het een zeer intiem gebaar om zijn levenssappen door te slikken... zolang je je maar niet voorstelt dat al het sperma door je keel galoppeert.
Doorslikken is echter perfecte bedetiquette. Hij voelt zich daardoor geaccepteerd en begeerd, en hij zal je gebaar enorm waarderen. Je merkt wanneer hij op het punt staat klaar te komen, omdat zijn penis dan ineens enorm opzwelt. De truc is dus om je hoofd achterover te gooien en het door te slikken zodra het losbarst. Op die manier gaat het meteen naar binnen zonder dat het je tong raakt, zodat je het niet proeft.
Een groot glas wijn naast het bed helpt enorm: je kunt er de nasmaak mee wegspoelen, vooral wanneer je hem meteen erna wilt kussen.
Uitspugen gaat met nogal wat problemen gepaard, waarvan het belangrijkste is dat het nogal bot is om zijn kostbare sappen op de sprei te kwakken. Stel je voor hoe jij je zou voelen als hij je oraal een sidderend orgasme had bezorgd en dan in een tissue zou spugen.

Je moet dus subtiel zijn. De meeste mannen zijn zich ervan bewust dat sperma niet bepaald smakelijk is. Dus als je hem vraagt om je te waarschuwen als hij op het punt staat om klaar te komen, doet hij dat vast wel. Het klinkt wellicht als "Argmmmf ja, 0, mmmf", maar je weet tenminste dat het op komst is.
In dit stadium kun je je mond weghalen - in welk geval het een aardig gebaar is om hem over je borst te laten klaarkomen, zodat hij zich een Duitse pornoster voelt. Of je kunt het in je mond opvangen, je hoofd afwenden en het geruisloos in een zakdoekje spugen. Maak niet het rochelende geluid dat jongens van dertien maken als ze op straat spugen, als je wilt dat hij blij is met je beslissing. En zorg dat je na afloop complimenteus bent. "Wat voelde hij groot aan" doet het goed. Zoals ik al zei, het is niet echt ingewikkeld.

Speciale technieken

Natuurlijk is het bovenstaande meer dan genoeg voor de meeste mannen. Maar als je het diploma "stimulatie voor gevorderden" wilt halen (misschien word je allebei gegijzeld en is dit het enige vermaak dat je de eerste vijf jaar zult hebben), zijn er technieken waarbij de tijd voorbijvliegt. Voor hem, althans. Jij stapt in het zonlicht van de vrijheid met een kaaklijn als Bruce Forsyth en een permanent kromme rug. Maar als je een echte orale seksgodin wilt zijn, zul je bepaalde trucs moeten leren.

Heen en weer schieten
Als je niet door slangen bent grootgebracht, weet je niet hoe heerlijk dit kan zijn. Houd de schacht in je ene hand en schiet met je tong heen en weer langs de ader aan de voorkant van zijn stijve penis, eerst langzaam, dan sneller. Oefen geen druk uit; gebruik alleen je heen en weer schietende tong om hem helemaal te liefkozen.

Draaien
Zie je die rand onder zijn eikel die in de rondte loopt? Die reageert goed op aandacht. Ga er met je tong langs en ga dan op en neer langs het frenulum - dat is het deel dat de eikel met de schacht verbindt aan de voorkant. Het is zeer gevoelig, dus geef het wat aandacht.

Full monty
Stop zijn penis in je mond en zuig er zachtjes aan terwijl je met je mond op en neer langs de schacht gaat. Streel de eikel met je tong en wrijf met je hand langs de basis. Het kan zijn dat hij dit niet overleeft

Warm en koud
Voor moedige mannen. Sommige seksperts suggereren het gebruik van Spaanse peper, maar ik zie niet in waarom, tenzij je een hekel aan hem hebt. Neem liever een slok hete thee of koffie en houd die in je mond. Duw zijn penis in je mond, zonder te morsen, en draai in de rondte. Terwijl hij duizelt van die sensatie sabbel jij even snel aan een ijslolly, waarna je zijn penis weer in je mond neemt. Hij zal niet weten wat hem overkomt. Je kunt het ook met champagne proberen voor een prikkelend effect.

Eten en likken
Voor hongerige meiden. Rangschik eenvoudig de etenswaren van je keus op zijn stijve penis en eet of lik ze op. Let wel op: vruchten of chocolaatjes zijn geschikter dan rosbief en aardappelen. Geschikte voedingsmiddelen zijn aardbeien, partjes mandarijn, mango, vanillevla, slagroom en mokkaboontjes. Ongeschikt zijn onder meer bier, taart, doperwtjes en gebakken aardappelen, maar dat wist je waarschijnlijk al.

Orale seks voor jou

Het zou eeuwig zonde zijn als je hem niet toestaat jou te likken omdat je bang bent dat je niet lekker ruikt/smaakt. De meeste mannen zijn dol op de smaak van vrouwelijke geslachtsdelen, omdat ze geprogrammeerd zijn om er zo dicht mogelijk bij te komen. Als je je gewoon wast, hoef je je geen zorgen te maken - en ga zeker niet in de weer met deodorant, anders krijgt hij het gevoel dat hij met een fles wc-reiniger aan het vrijen is.
De enige echte zorg is dat de meeste mannen geen idee hebben wat er zich daar beneden afspeelt. Misschien weet hij de clitoris te vinden, maar hij weet niet hoeveel druk hij moet uitoefenen. Dat moet je hem dus laten weten; ofwel door het hem te vertellen, ofwel door een houding aan te nemen waarin hij niet fout kan gaan.
De meeste vrouwen reageren het best op draaiende bewegingen van de tong op hun clitoris. Hij moet het echter niet te hard doen want anders is zijn tong moe voordat het echte werk is begonnen. Zorg dat hij het zachtjes doet en vooral ritmisch. Er is niets zo erg als een fantastische opbouw die ineens wordt verpest omdat hij stopt om van houding te veranderen.
Als het goed gaat, moet je zeggen dat hij moet doorgaan. Hij kan ter afwisseling de punt van zijn tong over het hele gebied halen, wat bijzonder spectaculair is, maar probeer te voorkomen dat hij je als een hond gaat likken. Het werkt niet en je voelt je belachelijk.

Misschien wil hij zijn tong in je vagina steken. Prima. Maar de tong naar binnen en naar buiten bewegen heeft geen zin. Er is een subtielere operatie voor nodig, rondgaande bewegingen terwijl hij een vinger op je clitoris houdt. Ja, het is een beetje gecompliceerd.
Misschien vindt hij het prettig om te blazen, maar vertel hem dan wel dat hij niet hard in je vagina moet blazen als hij niet wil dat je embolie krijgt waaraan je kort daarna overlijdt. Hij dient eigenlijk al zijn aanrakingen licht te houden, tot je zo opgewonden bent dat je denkt dat je zult exploderen.
Op dat punt kan hij harder gaan drukken met zijn tong tot je klaarkomt.

Als je je stom voelt als je naar beneden kijkt en hem met een krulbaard ziet, moedig hem dan aan om ook zijn handen te gebruiken. Vooral om je tepels licht te beroeren tussen duim en wijsvinger terwijl hij likt. Misschien is er een wonder van coŲrdinatie voor nodig, maar je krijgt gegarandeerd een orgasme.

Bijzondere trucjes

Driepuntsdraai
Als hij zijn tong op je clitoris kan krijgen, ťťn vinger in je en een andere op je perineum (of zelfs je anus) moet je ťťn en al sensatie voelen. Het is wel belangrijk dat hij het ritme en de druk gelijkhoudt in elk gebied, anders voel je je alleen maar in de war.

Warm/koud
Het is niet zo gemakkelijk om jou met warm en koud op te winden als hem, omdat je meer kans hebt dat er vanbinnen iets geÔrriteerd raakt door iets dat je gebruikt. Probeer champagne, maar als je erg gevoelig bent, kan de prik pijn doen. En gebruik nooit, maar dan ook nooit sterke drank, zoals cognac, zelfs niet tijdens je ergste uitspattingen. Ook ijs is eerder pijnlijk dan erotisch. Maar een lekker kopje thee kan geen kwaad.

Eten
De etenswaren die je bij hem kunt gebruiken, werken tot op zekere hoogte ook bij jou; maar let wel op dat je de flora en fauna van je vagina niet uit balans brengt. Honing is prima, want die is van nature steriel, en gewassen vruchten zijn ook geen probleem. Kijk echter uit met dingen waar bestrijdingsmiddelen, chemicaliŽn en toevoegingen aan te pas komen. Duw dus geen winegums en Chinese afhaalmaaltijden bij jezelf naar binnen.

Op zijn gezicht zitten
Op zijn gezicht zitten is erg pornosterachtig, als je je over je vrees heen kunt zetten dat je op een ongunstig moment last kan krijgen van de knoflook die je hebt gegeten. Als je het doet, zorg dan dat je je ergens aan kunt vasthouden. Anders krijg je spierpijn in je benen van het jezelf omhooghouden. Of anders stikt hij zonder dat jij er erg in hebt.

Openhouden
Als hij moeite heeft om bij je clitoris te komen, kun je hem helpen door je schaamlippen open te houden met je duim en wijsvinger. De druk van je hand en de opgeheven positie van de clitoris, die daardoor makkelijker te stimuleren is, versterken ook je orgasme.

Dingen die je niet moet doen

Jij bij hem
1) Luister niet naar seksadvies dat je aanraadt te neuriŽn als je hem afzuigt. Het geeft niet veel trilling en je voelt je volkomen belachelijk.
2) Ga niet speels aan zijn ballen knabbelen, want dan geeft hij je van de schrik waarschijnlijk een trap in je maag, waarna hij erop staat dat je hem naar het ziekenhuis brengt.
3) Probeer zijn sperma niet door te slikken als je het echt heel vies vindt. Het is niet bepaald sexy als je daarna kokhalzend naar de wc rent.

Hij bij jou
1) Hij moet niet doorgaan als jij je duidelijk verveelt. De signalen daarvan zijn: zuchten, je keel schrapen of doelloos met je heupen heen en weer bewegen in een poging om opgewonden te raken. Leer hem wanneer hij het moet opgeven.
2) Hij moet niet verwachten dat je even snel klaarkomt als hij; daarom is standje 69 zo waardeloos. Het is alleen maar verwarrend, want hij komt klaar met een sneltreinvaart, terwijl jij meer vergelijking vertoont met een toeristische stoomtrein.
3) Hij moet niet zijn hoofd optillen om haren tussen zijn tanden vandaan te halen of demonstratief zijn mond afvegen als hij klaar is. En hij mag zeker nooit onderbreken om te vragen: "Duurt het nog lang? Ik heb geen gevoel meer in mijn kaak."

(blader terug)