Seks- en verleidingscursus voor meisjes

Sekscursus voor vrouwen. Sexcursus alle standjes en kamasutra, kussen, vrijen, pijpen, kinky, bdsm
Alle details van intimiteit en lichamelijkheid op een onverbloemde en onthullende manier. Luchtig en speels behandeld en duidelijk ingedeeld. Leesbaar en amusant. Al te vaak wordt deze plezante materie saai en technisch benaderd. Hier niet dus.
Voor vrouwen van alle leeftijden. Jongeren zullen een horizon zien opengaan en beter weten wat te verwachten en hoe te handelen. Mensen met ervaring zullen hun benadering en bekwaamheid verder kunnen verfijnen en glimlachen om avontuurtjes.
Toffe sekscursus over alles wat met seks te maken heeft. Voor elk wat wils, beginners, gevorderden, specialisten...

Inhoud:
1: Seks, waar en wanneer
2: Geslaagd Verleiden
3: Zoenen
4: Orale seks
5: Handwerk
6: Standjes
7: Grootte
8: orgasme
9: Seksspeeltjes
10: Fantasie
11: Zelfbevrediging
12: Bizarre seks
13: Vonk weer inbrengen
14: Anticonceptie

Terug naar de meisjes startpagina.


Sekscursus voor vrouwen en meisjes die alles willen weten over verleiden en flirten met mannen, verliefdheid en liefde, kussen en zoenen, sexy kledij, hoge hakken en panty's, intimiteit en sensualiteit, erotiek en seks, erotische massage, masturberen en zelfbevrediging, handwerk en blowjob, vrijen en neuken, dildo's en vibrators en alle speeltjes, pijpen en likken, penissen en testikels, orale seks, standjes, kamasoetra, klaarkomen en orgasme, seksspeeltjes, bizarre seks, kinky seks, bdsm, bondage, vvm trio en meer...