Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Bdsm seks
informatie
   Naar
Submissie
   Naar
Bondage
   Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Stuur
bericht


BDSM Video archief

Een voorlopig BDSM archief. Later kan het video materiaal geplaatst worden waar het best past.
Twee categoriŽn, ’gewone’ bdsm en zware bdsm.
Bij de zwaardere bdsm wordt het lichaam tot het uiterste belast. Het kan voldoening geven voor wie het wil ondergaan en het nodig heeft. Voor de meester gaat er hier soms een zeker contact verloren en wordt het wat automatisch.
Het videomateriaal is bedoeld als ontspanning en om de fantasie op gang te brengen. Het is niet echt zoals het er hier gewoonlijk aan toegaat. Er ligt ook nogal veel nadruk op coÔtus en vibrator. Mijn eigen voorkeuren zijn gesofisiceerder, verfijnder en gevariëerder zou ik denken. De ’doordeweekse’ bdsm is in mijn ogen het leukst, daarbij voel je werkelijk intense prikkels die naar submissie en subspace leiden en tegelijk nog beheersbaar zijn.
Het archief mag alle categoriën bevatten. Tenslotte kies je zelf wat je denkt dat voor jou het beste is. Belangrijkst zijn het onderling overleg en akkoord, het vertrouwen en de veiligheid. Kortom, respect voor elkaar.BDSM:
bdsm 1    bdsm 2    bdsm 3    bdsm 4    bdsm 5    bdsm 6    bdsm 7    bdsm 8    bdsm 9    bdsm 10    bdsm 11    bdsm 12   

Harde BDSM:
bdsm 1    bdsm 2    bdsm 3    bdsm 4    bdsm 5    bdsm 6    bdsm 7    bdsm 8    bdsm 9    bdsm 10    bdsm 11    bdsm 12    bdsm 13    bdsm 14    bdsm 15    bdsm 16    bdsm 17    bdsm 18    bdsm 10    bdsm 20   
Daan's sensualiteit en intimiteit in bdsm belevingen