Terug naar
startpagina
   Terug naar
overzicht
   Bdsm seks
informatie
   Naar
Submissie
   Naar
Bondage
   Naar
Lijfstraffen
   Seks bij bdsm, alle variaties en gradaties BDSM
Seks
   Stuur
bericht


Video archief

Hier staat het voorlopige video archief van de website. Dat er momenteel vooral masturbatie filmfragmenten op staan is toeval. Die lagen toevallig bovenop de stapel filmmateriaal. In de loop van de tijd wordt het archief aangevuld met het meer bdsm gericht materiaal. En in een later stadium wordt het archief verdeeld over de verschillende onderdelen van de website.

Masturberen is iets wat je moet kennen. Er kan je gevraagd (of bevolen) worden om een tijdje te masturberen als je hier bent. Als ik nog met iets anders bezig ben zodat ik me niet volledig aan jou kan wijden kan ik het nodig vinden dat je wat masturbeert. Dat moet je grondig en met overtuiging doen, niet zomaar wat oppervlakkig zitten doen alsof. Je moet het goed zichtbaar voor mij doen, met de benen wijd open of met je kontje naar mij gericht. En als je goed opvallend doet alsof je het stiekem doet om mij te testen dan zwaait er wat.
De vrouwen in de filmpjes laten je zien hoe je het moet doen. Let er goed op, bestudeer de filmpjes zodat je het zelf evengoed kunt. Je mag hier komen oefenen en oefen ook thuis, eventueel voor de spiegel zodat je zelf ziet hoe je gaat. Je moet mij vragen of je mag klaarkomen. Soms wil ik niet dat je klaarkomt en soms wil ik het wel, het hangt ervan af. Je moet rechtstaand kunnen masturberen en op je rug liggend, op je buik liggend en op je knieŽn zittend met de benen wijd open. Kortom, je moet het op alle manieren kunnen doen. Veel oefenen dus...


Masturbatie oefening 1
Masturbatie oefening 2
Masturbatie oefening 3
Masturbatie oefening 4
Masturbatie oefening 5
Masturbatie oefening 6
Masturbatie oefening 7
Masturbatie oefening 8
Masturbatie oefening 9
Masturbatie oefening 10
Masturbatie oefening 11
Masturbatie oefening 12
Masturbatie oefening 13
Masturbatie oefening 14
Masturbatie oefening 15
Masturbatie oefening 16
Masturbatie oefening 17
Masturbatie oefening 18
Masturbatie oefening 19
Masturbatie oefening 20
Masturbatie oefening 21
Masturbatie oefening 22
Masturbatie oefening 23
Masturbatie oefening 24
Masturbatie oefening 25
Masturbatie oefening 26
Masturbatie oefening 27
Daan's sensualiteit en intimiteit in bdsm belevingen